Korkunun ecele faydası yok

 

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Keskin´de İYİ Parti´den AKP´ye geçen 150 kişi değil, 1 kişidir. İkinci bir kişi yok. İkinci bir kişiyi ispat etsinler istifa edeceğim. Korkunun ecele faydası yok” dedi.

 

İYİ PARTİ SESSİZ KALMADI

Yerel yöneticilerin belirlendiği 31 Mart seçimlerinin yapılmasının ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK), kısıtlı seçmenin oy kullandığının tespit edildiği Keskin´de yeniden seçim kararı almıştı. 2 Haziran´da yeniden sandık başına gidecek olan Keskin´de ise yarış bir hayli kızıştı. İYİ Parti´den AK Parti´ye 150 kişinin geçtiği haberleri üzerine İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık önemli açıklamalarda bulundu.

 

İSTİFA DEĞİL, İHRAÇ EDİLDİ

Parti İl Binasında basın mensupları ile bir araya gelen İl Başkanı Altınışık  “Son günlerde hem yerel medyada hem de ulusal medyada olsun partimizle ilgili bazı tutarsız söylemlerde bulunan siyasetçiler var. Geçen hafta daha önce partimizden ihraç ettiğimiz kurucu ilçe başkanımız fakat bazı sebeplerden dolayı ihraç ettiğimiz bir arkadaşımız Keskin AKP teşkilatına geçiş yaptı. İstifa tek taraflı bir tercihtir. İstifa edipte başka bir partiye geçen arkadaşlarımıza saygımızda var”

 

TAKLA ATIYORLAR

Kabullenemedikleri ve saygı duymadıkları bazı gelişmelerin olduğunu söyleyen Altınışık, “Siyasetçiler çok önemli insanlardır. Siyasetçiler topluma yön veren ve ağzındaki çıkacak sözlerin arkasında durabilen güvenilir insanlar olabilmeli. Fakat günümüze baktığımız zaman maalesef bunu göremiyoruz. İl Başkanı olmuş, ilçe başkanı olmuş, belediye başkanı olmuş arkadaşlar 2 Haziran´da Keskin´de yapılacak bir seçim için enva çeşit taklalar atıyorlar. Bunu kendilerine yakıştıramıyorum”

Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır? Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır?

 

AKP 1 KİŞİYİ 150 KİŞİ YAPTI

Keskin´de AK Parti´ye geçen 1 tek kurucu ilçe başkanı Lütfi Pekince olduğunu dile getiren Altınışık, “Bunun ikincisi yok. Ancak hem AKP İl Başkanı hem de Keskin İlçe Başkanlarının beyanına baktığımız zaman bunun 150 kişi olduğunu gösteriyorlar. İYİ Parti´den AKP´ye 150 kişinin geçtiğini, hem sosyal medyalarında yayınladılar, hem de ulusal basına bunu posta ettiler. Ancak, algı operasyonları ile algı yaparak 1 kişiyi 150 kişi yapmanın hiçbir ahlaki yönü yoktur”

 

HODRİ MEYDAN

‘Oruç tutup namaz kılıyorsunuz utanmadan neden yalan söylüyorsunuz´ diyen Altınışık, “Birde AKP İl Başkanı sosyal medya hesabından İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı ve Yönetimi geçti gibi bir paylaşımda bulundu. Hodri medyan. Keskin ilçe teşkilatından AKP´ye bir kişi geçmiştir. Oda partimizden ihraç ettiğimiz bir vatandaş geçmiştir. İkincisini ispat ettikleri takdirde İYİ Parti İl Başkanı olarak bu koltukta bir dakika bile oturmam. Bir kişiyi 150 kişi yapan utanmazlara sesleniyorum. İspat edin”

 

2 HAZİRAN´DA YİNE KAYBEDECEKLER

“2 Haziran´da yapılacak Keskin seçimi için bu kadar küçülmenin, bu kadar ufalmanın, bu kadar yalana sığınmanın tek bir gerekçesi vardır. Korkunun ecele faydası yok. 31 Mart´ta kaybettiğimiz Keskin´i 2 Haziran´da da kaybedeceklerini gördüler. Anladılar ki 1 kişiyi 150 kişi olarak gösteriyorlar. Benim şahsım ile bir meseleleri varsa konuşabilirler. Ancak İYİ Parti´yi ve partime en ufak bir söylemlerinin karşılığını bin misli kendilerine iade ederim. 2 Haziran´da Keskin seçimlerini alacağız”

 

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLEDİ

Son olarak Altınışık, 1 hafta içerisinde ilimizin 2 şehit verdiğini belirterek, “Şehitlerimize Allah´tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. İnşallah bu şehitler son şehitlerimiz olur. Vatan toprağına düşen her çocuk bizim evladımızdır. Allah onlara şehitlik mertebesini nasip etti. Allah mekanlarını cennet eğlesin” dedi. Haber Merkezi