Keskin’de öğrencilere yetenek taraması yapıldı Keskin’de öğrencilere yetenek taraması yapıldı

  FUTBOLU İLE BÜYÜLÜYOR                                                      

Son olarak ligin 3. haftasında 25 Ekim 2015 tarihinde deplasmanda Yozgatspor´a 2-0 mağlup olan Kırıkkalespor, bu tarihten sonra oynadığı tüm maçlarda mağlubiyet yüzü görmedi.

 Topladığı puanlar ile bir anda kendisini play-off potası içerisinde bulan temsilcimizin performansı taraflı-tarafsız tüm kesimden tam not aldı. Deplasmanlı  Bölgesel Amatör  Lig´in son haftasında Pazar günü  şampiyonluk yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak  olan temsilcimizde nefesler tutuldu gözler maçın başlama saatine çevrildi. Şehir bu maça kilitlendi.

  23 haftalık uzun bir maratonu geride bırakan Kırmızı –lacivertli futbolcular artık son noktaya geldik emeğimizin karşılığı olan grup liderliğini Kazan Belediyespor karşısında alacağımız son galibiyet ile taçlandırmak istiyoruz ve takım olarak da bunu hak ediyoruz dediler.

BU TAKIMA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Futbolcular Pazar günü oynayacağımız final maçı için tüm Şehir el ele vererek bizleri desteklemeye gelsinler. Bizler bu Şehri en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Buradan bizleri iyi ve kötü günümüzde yalnız bırakmayan başta Teknik kadromuza daha sonra Yönetim kurulumuza ve özelliklede yağmur çamur kar kış demeden zor şartlar altında gerek deplasmanda gerekse kendi sahamızda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu hafta sonu Tribünlerin tamamını gelin gibi süslerler bizlerde onlara galibiyeti ve grup birinciliğini armağan ederiz dediler.