Kırıkkale´nin Çullu Mahallesi´nde ikamet eden mahalle sakinleri şehir içi ulaşımdan dert yanıyor. 4 kilometrelik yolu aktarmalı olarak gidip gelen mahalle sakinleri duruma tepki göstererek yetkilileri göreve çağırdı.

 

ULAŞIMDAN DERT YANIYOR

Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon

Çullu Mahallesi Muhtarı Hacı Aksan, 4 kilometrelik yolu aktarmalı olarak gidip geldiklerini söyleyerek, “Mahallemizden bindiğimiz minibüslere yuva dört yolda indiriliyoruz. Tekrar orada bekleyen bir minibüse binerek çarşı merkeze geliyoruz. Fakat bu arada aktarmalı geldiğimiz zaman minibüsler 10 dakikalık bir bekleme yapıyor. Buda mahalle sakinlerimizi çileden çıkarıyor” diye konuştu.

 

UMDUĞUMUZU BULAMADIK

Konuyu defalarca ilgili birimlere aktaran fakat umdukların bir türlü bulamadıklarını dile getiren Aksan, mahalle sakinlerinin bu durumdan mustarip olduğunu söyleyerek, “Defalarca Kırıkkale Belediye Başkanlığına ve Minibüsçüler Odasına gittim. Konuyla ilgileneceklerini söylediler fakat bir sonuç elde edemediler. Bu konunun biran önce çözülmesini mahalle sakinlerim adına talep ediyorum” dedi.