Cumhuriyet Halk Partisi geçen hafta sonu yaptığı Merkez İlçe Kongresi sonunda Merkez İlçe Başkanlığına partinin eski yöneticilerinden Yücel Kızık tekrar  Merkez İlçe Başkanlığına seçilmişti.Merkez İlçe Başkanlığında dün devir teslim töreni yapıldı. Eski Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal görevi Yücel Kızık´a bıraktı.

İLK HEDEF BİR MİLLETVEKİLİ

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık parti olarak 1 kasım seçimlerine iyi hazırlanacakları söyledi. Kızık parti genel merkezini aday belirleme kriterinin ardından çalışmaya hız verecekleri ve seçimlerde CHP olarak en az bir milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Kızık “ Kaçaksaray´ın sahibi 1Kasım´da seçim yapılmasını istedi. CHP olarak seçim çalışmamıza genel merkezin belirlediği aday kriterinden sonra aktif şekilde başlayacağız. Ayrıca İl kongremizden sonra il disiplin kurulunu işleterek partimize yakışmayan harekette bulunan üyelerimizi partiden ihraç edeceğiz” ifadesini kullandı.

KIRIKKALE´DE ÇOK USULSÜZLÜK VAR

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ilimizde AKP tarafından yapılan çok usulsüzlük ve yolsuzluk olduğunu bunların hepsini kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti. Kızık “ Doğuşunda aldatma hırsızlık, yolsuzluk olan AKP ilimizde de bu alışkanlığını sürdürüyor. Arsalar alınıyor arsalar satılıyor, arsalar birilerine peşkeş çekiliyor, usulsüz işler almış başını yürüyor. Bunları elimize deliler geçtiği sürece basın ile kamuoyu ile paylaşacağız. Yani elimiz AKP´nin yakasında olacak” ifadesini kullandı.