Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat üyeleri birlikte Kırıkkale Milletvekili adayı Abdullah Öztürk’e Keskin ilçe teşkilatında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Keskin’e bağlı köylerin muhtarları ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu. Bayanların da büyük ilgi gösterdiği ziyarette açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Adnan Şanlı “İnşallah Abdullah Öztürk’ü TBMM’ye Milletvekili olarak göndereceğiz, bundan en ufak bir şüphemiz yok” diye konuştu. İl Başkanı Mürsel Akçay ise “Her seçimde Keskin’den en az 1 tane Milletvekilimiz vardı bizlerle beraberdi. Ama Abdullah bey gibi 24 saat bizim içimizde olan, burada hemşerilerimizin derdine ortak olan, her zaman sizlerle birlikte olan, bir tane milletvekili adayımız daha olacak” diye konuştu.

 

Dertlerinizle dertlenen vekil olacak

Başbakan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunan Beşir Atalay ve eski milletvekillerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Akçay, “Allah izin verirse biz Kırıkkale’den 3 tane milletvekili çıkartacağız ve Abdullah bey 24 saat sizlerle birlikte olan, sizin dertlerinizle dertlenen bir tane milletvekilimiz olacak. Abdullah bey Keskin’in yetiştirdiği, herkesin gönlünde taht kurmuş, özü sözü bir, kendisine uzanan hiçbir eli geri çevirmeyen, herkesin kalbinde olan, adam gibi adam bir arkadaşımız. Şu bilinmeli ki Ak Parti olanak biz 2011 seçimlerinde 105 bin oy almıştık, Allah’ın izni, hemşehrilerimizin desteğiyle bu oy oranı 110 bin’in üzerine çıkacak. Bugün teşkilatlarımızın hepsi burada, adayımız Abdullah Öztür’e hayırlı olsun diyoruz” ifadesini kullandı.

 

AK Parti Türkiye’nin çehresini değiştirdi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Abdullah Öztürk’te yaptığı konuşmasında “Biz bu davanın içerisinde yoğrulmuş, hak ve hakikate inanmış bir kardeşiniz olarak çıktığımız yolda Allah bizi mahcup etmesin. Bizim hayatta varoluş nedenlerimiz farklıdır bunu bazıları anlayamaz. 13 yıldır Ak Partinin Türkiye’nin çehresini değiştirdiği noktada şayet biz nefsimize yenilseydik bırakın insanları Allah bizi bağışlamazdı. Dolayısıyla biz bu davaya inanıyoruz, inşallah bu kutlu yolda sizlerin yanında bir nefer olarak el ele gönül gönüle çalışacağım. Yüce Allah bu görevi bize nasip ettiyse bunun önünde kimse duramaz. Benim sıralama diye bir sorunum yok, isterse sıralamada olmayaydım yine bir nefer olarak çalışırdım. Ak Parti farklı bir partidir, Ak Parti halkına ve milletine hizmet eden bir partidir. Zaten Ak Partinin üçüncü sıra adaylığı rakiplerimizin birinci sırasından daha değerlidir” sözlerine yer verdi.

 

Layık olmaya çalışacağım

Ak Partili aday Öztürk “Bizde biraz heyecan var. 30 tane çok kıymetli aday adayımızın içerisinden ilk 3’e girdik. 6 binin üzerindeki adaydan 550’nin arasına girdik. Biz bunun bilinci içerisindeyiz. Yüce yaratan bizim omuzlarımıza büyük bir yük yükledi. İnşallah biz bunları partimizin, hükümetin gücüyle Kırıkkale’ye yansıtmak istiyoruz. Sağolsun ilçemizde olağan üstü bir ilgi var. Bu ilgi ve alakaya layık olmaya çalışacağım. Bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Biz bu desteğe ilgiye layık olmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak