AK Parti il başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ahmet Önal, ulusal basında! ‘Sandıklar patladı!’ Ahmet Önal, ulusal basında! ‘Sandıklar patladı!’

Güzel çalışmalar yapılıyor

Bayrama Kırıkkale'de bu yıl özellikle huzur içerisinde girildiğini ifade eden Belediye Başkanı Saygılı, 'İnşallah kentimiz için daha güzel çalışmalar yapacağız. Törenimize katılan herkese teşekkür ediyorum' diye konuştu. Bayramlarda maneviyatların ön plana çıktığını hatırlatan milletvekili Ramazan Can ise; herkesin bayramını kutladı. Can'ın ardından konuşma yapan bir diğer milletvekili Oğuz Kağan Köksal'da; Birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmaların yapıldığını ifade etti.

Gece gündüz çalışıldı

Köksal konuşmasının devamında, ' Belediye gece gündüz çalıştı il teşkilatımız ve belediye çalışanlarımızı kutluyorum vatandaşa hizmet için belediyeler yarıştı bayram birlik ve beraberlik günüdür kentlerimizin nüfusu bayramlarda artıyor Türkiye geneli bakarsak bütün belediyeler AK parti bayramlarda da ak belediyeler huzur için çalışıyor. Küskünlük dargınlıklar kalkması gereken günlerdir bu güzel günleri faziletli günlere çevrilmişi gerekiyor. İl teşkilatımız vatandaş hizmet için çalışıyor ve her zaman kapımız açık. Partimizin sevgi dolu felsefesini yaymaya devam ediyoruz' diye konuştu