Milletimizin zenginliğini ortaya koyar

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet meydanında kurulan Aşure standında yaklaşık 4 bin kişilik aşure dağıtıldı. Aşure dağıtım törenine katılan Vali Ali Kolat, Aşure kaynaşmanın birleşmenin gönül dostluğunun bir araya geldiği gün olduğunu ifade etti. Kolat, 'Aşure içerisindeki her bir ayrı tattır buda milletimizin zenginliğini ortaya koyar. Önemli bir gün olarak anılır bu etkinlikte emeği gecen inançlarımızı sürdüren herkesi kutluyorum. Hz. Hüseyin efendimizi ve yaşadıkları acı ve 72. Şehidimizi anıyoruz bütün şehitlerimizin mekanı cennet olsun aşure tadımız dayım olsun' diye konuştu

Bereketin olduğu bir ay

Vali Kolat'ın ardından konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, 'Kardeşliğimiz pekiştiği bereketin sembolü aşurenin dağıtıldı özel bir ay Kırıkkale li hemşerilerimizle bir araya gelerek aşure dağıtımı yapıyoruz bizde il başkanlığımız ile birlikte aşure dağıtım yapıyoruz' şeklinde konuştu. Aşure dağıtımında konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise, 'Muharrem ayı ve aşure dinimizde çok önemlidir muharrem ayı birliğin ve beraberliğin bereketin olduğu bir ay özelikle aşurenin içerisindeki çeşitlilik birlikteliği sağlıyor' dedi.

Karakeçili’de Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı Karakeçili’de Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı

AK parti tam kadro

AK Partinin organize ettiği Aşure programına tüm Ak Parti kadrolarının katılması dikkatlerden kaçmadı. İlçe Belediye Başkanları yanı sına İl Genel meclisBaşkanı Şerafettin Atalay, İl Genel meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın kolları gençlik kolları yöneticilerini ve mahalle temsilcilerini hazır bulunduğu görüldü.