DAVAMIZIN VE PARTİMİZİN NEFERLERİYİZ

Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkan Seçimi Yapacak Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkan Seçimi Yapacak

Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ile bir araya gelerek toplantı yaptılar. İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven, ‘Bizler Ak Gençlik olarak davamıza sahip çıkıyor ve göreve geldiğimizden günden bugüne davamız için birlik ve beraberlik için çalışıyoruz. Üniversite kulübümüzü kurduk ve 700 üye yaptık. Ev toplantıları, mezuniyet törenleri ve birçok faaliyetlerde bulunduk. Bunların dışında genç kardeşlerim gecelerini gündüzlerine katarak şehrin her mahallesinde, her sokağında afiş ve bayrak asarak tabiri caizse canları pahasına çalıştılar. Biz çalışmalarımızı birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde yapıyoruz. Davamızın ve partimizin takipçisi ve neferleriyiz” diye konuştu.

SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ

Yurtseven´den sonra söz alan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Ak Parti 13 yıldır gençler için önemli çalışmalar yapıyor ve bundan sonra da yapmaya devam edecek. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´nun açıkladığı seçim beyannamesinde gençlerimiz için büyük projeler var. İş Kuracak gençlerimizi teşvik amacıyla 50 bin liraya kadar faizsiz kredi imkanından tutun, seçilme yaşının 18´e çekilmesine kadar bir çok projeler var. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Ak Parti olarak bunun bilincindeyiz ve bundan önce olduğu gibi bundan sonra da daima yanınızdayız. Bu zamana kadar yaptığınız ve bundan sonra yapacağınız destek ve çalışmalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum´ dedi.

SEÇİLME HAKKI´NI 18 YAPACAĞIZ

Akçay´dan sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Ak Parti gençlerimize her platformda önem veriyor. Biz gençlerimizin nasıl ki seçme hakkı 18 ise seçilme hakkının da 18 olması gerektiğine inanıyor ve bu projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Bu ve bunun gibi bir çok hizmetleri ve avantajları sizlere sunuyoruz ki gençlerimize, çocuklarımıza daha refah bir gelecek bırakalım´ diye konuştu.

BAYRAĞI RAHAT TESLİM EDECEĞİZ

Türk gençliğinin önemine değinen Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise gençlerin bu ülkenin geleceği olduğuna işaret ederek 2023 hedefi ve Yeni Türkiye vizyonunu gençlere rahat bir şekilde teslim etmek istediklerini belirtti. 2002´den önceki Türkiye´de ekonomik krizlerin yaşandığını ve ülkenin kaos içerisinde olduğunu belirten Öztürk, Ak Parti iktidarı ile ülkenin refaha kavuştuğunu ve gelecek nesillere sağlam temeller atıldığını ve bundan sonra da atılmaya devam edeceğini ifade etti.

AK PARTİ VİZYONUNA LAYIK BİR GENÇLİK

Son olarak söz alan Milletvekili Adayı Ramazan Can ise, ‘Sizin bu coşku ve heyecanınız 1 Kasım seçimlerinde Kırıkkale´nin 3-0 yapacağını müjdeliyor. Buradaki gençlik Ak Parti vizyonuna layık bir gençlik. Ak partinin böyle gençlere ihtiyacı var. Sizlerden aldığımız bu güç ve kudretle önümüzde kimse duramayacaktır. 1 Kasım´da yeni bir seçime gidiyoruz. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece başaramayacağımız bir şey yoktur´ şeklinde konuştu.