Cami kubbesinde tehlikeli çalışma Cami kubbesinde tehlikeli çalışma


BATTANİYE YARDIMINDA BULUNDULAR

Ülkelerinde yaşadıkları savaş ve çetin kış şartlarına karşın mücadele veren Bayırbucak Türkmenleri için AK Parti tarafından Cumhuriyet Meydanı´nda yardım çadırı kuruldu. Gıda ve giyecek alanında çeşitli yardım kabullerinin yapıldığı çadıra hayırsever vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Ak parti Gençlik Kolları İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ise Bayırbucak Türkmenleri için battaniye yardımında bulundu.

 

YARDIMIN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLMAZ

Kış soğuklarında bir battaniyenin bile çok büyük katkı sağlayacağını ifade eden Ak parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven, “Yardımın büyüğü küçüğü olmaz demeden zor durumda kalan kardeşlerimize duyarsız kalmamamız gerekir. Görüyoruz ki hayırsever vatandaşlarımızın da burada büyük yardımları oluyor. İnşallah yardımlarımız o muhtaç kardeşlerimize ulaşır ve soğuklardan korunurlar. Bizler gençlik olarak yapılan bu çalışmayı olumlu buluyoruz ve yardımsever bütün vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz” ifadesinde bulundu.

 

SAYGILI YARDIMDA BULUNDU

Battaniyeleri teslimine Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Ak Parti İL Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´da katıldı Sayılı burada Kırıkkale halkının her zaman yardım sever olduğunu ifade etti. Ayrıca Saygılı Bayırbucak Türkmenleri için nakit yardımda bulundu