Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak! Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak!

2009 ve 2014 seçimlerinde fark atarak seçim kazanan ve 2 dönemdir Yahşihan Belediye Başkanı olan Ahmet Sungur, ustalık dönemi için sahaya iniyor.

 

TOPLANTI YAPACAK

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimler için adaylar kıyasıya yarışıyor. Kırıkkale´de adaylar belli olurken, tüm gözler ilçelere çevrilmiş durumda. 2009 yılından bu yana Ahmet Sungur´un Belediye Başkanlığı ile yükselişe geçen ve 10 yılda yapılan yatırımlarla, Kırıkkale´nin hem nüfus, hem sosyal hem de ekonomi alanlarında en büyük ilçesi haline gelen Yahşihan´da, Ahmet Sungur yeniden sahaya iniyor. 3 Ocak günü (bugün) saat 18.00´da Yahşihan Merkez Camii karşısında Yahşihanlılarla bir araya gelecek olan Sungur, Ustalık Dönemi için çalışmalara başlayacak.

 

ADAYLIK AÇIKLANABİLİR

Ak Partide Ankara ve İstanbul haricinde İlçe Belediye Başkan Adayları henüz açıklanmazken, toplantının yapılacağı gün açıklama yapılabileceği iddia ediliyor. 2009 ve 2014 seçimlerinde sandıktan zaferle çıkan ve 10 yılda yapılan yatırımlarla Yahşihan´ı Kırıkkale´nin en gözde İlçesi haline getiren Ahmet Sungur´un Yahşihan´dan yeniden aday gösterileceğine kesin gözü ile bakılıyor. Yeni dönemi Ustalık Dönemi olarak gören Ahmet Sungur, yapılacak olan toplantı için tüm Yahşihanlıları davet etti.