HASTANEDE TEDAVİ ALTINDAYDI

Ülke genelinde etkisini gösteren ve can kayıplarına yol açan Koronavirüs salgını, insanlar üzerinde etkisini sürdürüyor. Alınan önlemler ve uyarılara karşın insan yaşamını olumsuz etkileyen bu salgın, Kırıkkale´de İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Şener´i 62 yaşında hayattan kopardı. Uzun yıllar eğitim camiasında bulunan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürdüğü sırada yakalandığı virüs nedeniyle tedavi gören Şener, ölümüyle sevenlerini derinden üzdü.

 

MÜDÜRLÜK ÖNÜNDE TÖREN YAPILDI

Merhum Şener için İl Milli Eğitim Müdürlüğü eski binası önünde tören gerçekleştirildi. Şener´in eşi Aynur Şener, kardeşleri Münir, Ziya ile diğer aile yakınları ve beraber görev yapan eğitim camiasının meslektaşları gözyaşlarını tutamadı. Törene Milletvekili Ramazan Can, Müdür Yusuf Tüfekçi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ile eğitim camiası görevlileri katıldı. Törenin ardından Şener, Nur Camii´nde kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde Yahşihan aile mezarlığında toprağa verildi. Virüsten hayatını kaybeden Şener´in cenazesinde sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına da önemle uyum gösterildi.

 

ADNAN ŞENER´İN ÖZGEÇMİŞİ

Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor

1958 Delice-Baraklı Köyü doğumlu. İlk, orta ve lise tahsilini Kırıkkale´ de tamamladı.1978 yılında Mersin (İçel) Eğitim Enstitüsü´nden mezun oldu. 1979-1995 yılları arasında Muş, Çankırı, Kars, Konya ve Kırıkkale´de öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu.1995-1996 yılları arasında Moldova´da öğretmen olarak görev yaptı.1996-2005 Kırıkkale –Merkez Yunus Emre İlköğretim Okulu, 2005-2011 Hanımeller İlköğretim Okulu, 2011-2014 İsmet Aydınlı İlkokulu/ Ortaokulu ve 2014-2015 yılları arasında da Şehitler İlkokulu müdürlük görevlerini yürüttü.  Türkçe, Fen Bilgisi, Çevre, Bilgisayar Kullanımı, Yurtdışı İntibak, İdarecilik ve Yöneticilik hizmetiçi eğitim kurslarına ve seminerlerine katıldı. AB “Günlük Yaşamda Çevre Projesi “kapsamında Romanya, İtalya, Malta ve Finlandiya gibi ülkelerde eğitim çalışmalarına katıldı. 2015 yılında Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Şener, evli ve 3 çocuk babasıdır.