Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
GÜNCEL 22.11.2018 15:01:44
Adalet Kupası Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu´nun

Adalet Kupası Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu´nun

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca bu yıl birincisi düzenlenen Adalet Futbol Turnuvasında kupaya Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu takımı ulaştı. Kırıkkale Adliyesi Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, adliye ve cezaevi personelleri i

 

 

FİNALE YAKIŞTI

Üçerli grup halinde mücadele eden takımlardan, gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar ile en iyi iki üçüncü çeyrek finale yükseldi. Bu aşamadan sonra rakiplerini eleyen, Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personelinin oluşturduğu Keskin T Tipi takımı ile mahkeme ve cumhuriyet savcılığı personellerinden oluşan Adaletspor finalde karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli geçen karşılaşma sonucunda rakibini 5-2 yenen Keskin T Tipi takımı kupaya uzanan taraf oldu.

BÜYÜK İLGİ

Final karşılaşmasına ve kupa törenine Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Kırıkkale Adli Yargı Adalet Komisyonu İlk Derece Mahkemesi Başkanı Ramazan Akbal, Kırıkkale Barosu Başkanı Erol Çakır, İdare Mahkemesi Başkanı Bayram Doğan, Vergi Mahkemesi Başkanı Ömer Şahin, İl Jandarma Alay Komutanı İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdür vekili Mahmut Çetin, İl Spor Müdürü Yasin Özdemir, Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, Kırıkkale Barosu avukatları ve Kırıkkale Adliyesi ve Ceza İnfaz Kurumu personelleri katıldı.

GELENEKSEL OLACAK

Kupa töreninde bir konuşma yapan Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Adalet çalışanları arasındaki ilişkileri güçlendirmenin yanı sıra spor yapmaya teşvik etmek için bu sene ilkini gerçekleştirdikleri Adalet Turnuvasını diğer senelere de yaymayı planladıklarını belirterek “Personelimizi yoğun çalışma ortamındaki stresten uzaklaştırıp, spor yapmalarını sağlamak, adliyemiz bünyesindeki sosyal etkinliği artırmak ve personel arasındaki birlik ve beraberliği artırmak amacı ile ilkini düzenlediğimiz futbol turnuvasına katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Turnuvaya personelimizin yoğun ilgi göstermesi bizi son derece mutlu etti. Bu kapsamda Adalet Futbol Turnuvasını geleneksel hale getirmek istiyoruz” dedi.

KUPALARINI ALDILAR

Turnuvayı şampiyonluk ile tamamlayan Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personelinin oluşturduğu Keskin T Tipi takımının kupasını Kırıkkale Valisi Yunus Sezer verdi, ikinci olan Adliyespor kupasını Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan´dan aldı. Üçüncü olan Kırıkkale CBS Takımının kupasını ise Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz verdi. Turnuvanın gol kralı olan Asliye Hukuk Mahkemesi Katibi Murat Canyurt ödülünü Kırıkkale Adli Yargı Adalet Komisyonu İlk Derece Mahkemesi Başkanı Ramazan Akbal´dan aldı. Turnuvaya katkı sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ile hakemlere ve halı saha işletmecisine katkılarından dolayı hediyeleri verildi. Haber: Kenan Kuzucu

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024