GÜNCEL 10.04.2018 17:06:59
ABC OKULLARI HER ALANDA MÜKEMMEL

ABC OKULLARI HER ALANDA MÜKEMMEL

Kırıkkale´nin en güçlü eğitim kurumu Güleç ABC okullarında faaliyetler bitmiyor. Okul içinde birçok etkinliğe imza atan ABC okulları her alanda kalitesini gösteriyor. 7-8 Nisan Cumartesi ve Pazar günü Kırıkkale Podium AVM´de bir etkinl

EĞİTİMİN ÖNCÜSÜ

Konu hakkında bilgi veren Güleç ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç “ABC markası olarak Kırıkkale´nin en köklü ve güçlü kurumu olmanın getirdiği sorumluluk anlayışı ile eğitim her alanındayız. Öğrencilerimizin sınavlarda göstermiş oldukları başarı tartışılmaz. Ancak biz bununla yetinmeyeceğiz, Kırıkkale´nin eğitim anlayışını ve kalitesini daima yükseltecek etkinlikler yaparak, Sosyal etkinlikleri ile sportif faaliyetleri ile eğitimde farklı yaklaşımlara örnek teşkil edecek faaliyetleri ile her alanda başarı göstererek, Kırıkkale´de eğitimin öncüsü olmayı sürdüreceğiz”

 

OKUR - YAZAR BULUŞMASI

“Okumak bizim için çok önemli bir eylem. Biz okulumuzda derslere başlamadan önce her gün kitap okuyarak eğitime başlıyoruz. Okumaya verdiğimiz önemin gereği bu hafta farklı bir etkinlik yaptık. Kırıkkale´nin en büyük ve tek Alışveriş Merkezi PODİUM AVM´de  Kitap Fuarı açtık. Yazarlarımızı davet ettik. Yılmaz Erdoğan, Adil Karagöz, Fatma Yangın Ekşioğlu ve Erdinç Güllü okurları ile buluşarak okur - yazar buluşması ile imza günü tertipledik. Kırıkkale´nin değerli çocuklarını kitaplara ilgi duymaları için Çadır Sineması ile birlikte yine farklı bir etkinliği de programa dahil ettik”

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

“Bu hafta okulumuz öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz, ABC Koleji bünyesinde Kitap Fuarı + imza Günü + Çadır Sineması ile hem eğlenmelerini, hem daha çok kitap okumaya teşvik etmek istiyoruz. Öğrencilerimizin daha kaliteli bir yaşam sürmeleri için aldıkları eğitimin kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi. Eğitimin bir ekip işi olduğuna vurgu yapan Güleç “Biz eğitim her alanında başarılı olmak için çok çalışıyoruz. Eğitim kadromuzda hem çok çalışıyor hem de çok kaliteli. Bu da başarıyı getiriyor. Hem kurumlarımızdaki görevli kurum müdürlerimize, hem öğretmenlerimize hem de personelimize emekleri için teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin” diye konuştu.

 

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN

Polis haftasını kutlayan Güleç sözlerine şöyle devam etti “Ülkemizin daha huzurlu ve yaşanılır bir hale gelmesi için gece gündüz çalışan ve gerektiğinde canını siper eden Polislerimize şükranlarımızı sunuyorum.  Bu vesile ile 10 Nisan Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü münasebeti ile başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm Komiser arkadaşlarımızın, polislerimizin ve tüm Emniyet mensuplarının Polis haftasını kutluyorum” dedi. Güleç, Podium AVM yetkililerine de teşekkür etti. Haber: Emel Selci


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024