8 bin 500 litre dezenfektan kullanıldı

Koronavirüs salgınının ülkemizde görülmeye başlandığı ilk günden itibaren Kırıkkale´de sıkı tedbirler alan, şehrin değişik noktalarında dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesinin bu güne kadar toplamda 8 bin 500 litre dezenfektan kullandığı bildirildi. 

HER ŞEY VATANDAŞIN SAĞLIĞI İÇİN

Kırıkkale Belediyesi Covid-19 salgınının ülkemizde görülmeye başlandığı ilk günden itibaren vatandaşların sıklıkla kullandığı kamuya açık alanlardan başlayarak bir çok noktada dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, bir taraftan pazarlarda düzenleme yapılarak el dezenfektanı yerleştirildi, maske dağıtıldı, diğer taraftan vatandaşların yoğunlukla kullandığı alanlarda yıkama ve ilaçlama çalışması yaptı. Pandemi süresince Kırıkkaleli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını, bunun içinde gece gündüz çalıştıklarını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, normalleşme sürecinde de vatandaşların sosyal mesafe ve maske kuralına uymaları çağrısında bulundu.

Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor

İŞYERLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Kırıkkale Belediyesi, Pandemi sürecinde 300 Bin adet Maske dağıttı,13 bin ihtiyaç sahibi aileye erzak yardımı, 400 Kamu Kurumunu, 700 İş Yerini, 3 Bin aracı dezenfekte etti.  8 Bin 500 Litre Dezenfektan ile şehrin her noktasını dezenfekte etti. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Dünya´nın içinde bulunduğu dönem çok zor bir dönem fakat Türkiye´ ve Kırıkkale olarak bu zor süreci çok iyi atlattık. Belediye olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduğumuzu gösterdik. Bu süreçte bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Aynı kararlılıkla tedbirleri korumaya devam etmeliyiz. Bu süreci alacağımız tedbirlerle hepbirlikte atlatacağız” dedi.