31 Mart´ta kazanan Kırıkkale olacak

 

İYİ Parti, CHP ve DP´nin ortak çatı adayı Mahir Yılmaz, Kırıkkale halkının desteği ile 31 Mart´ta Belediye´yi alacaklarını söyleyerek, “El ele, kol kola, omuz omuza vererek yolumuza devam edeceğiz ve 31 Mart´ta kazanan Kırıkkale olacak” dedi.

 

EL ELE, KOL KOLA, OMUZ OMUZA

“Kırıkkale Sevdalılarıyla Buluşuyor” adı altında İYİ Parti, CHP ve Demokrat Parti´nin ittifak adayı olan Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´nda vatandaşlar ve parti üyeleriyle bir araya geldi. ‘El ele, kol kola, omuz omuza´ ve ‘Başkan Mahir´ diye slogan atan binlerce partili, Cumhuriyet Meydanı´ndan Hüseyin Kahya Parkı´na kadar yürüdüler. Davul zurna eşliğinde miting alanına gelen Mahir Yılmaz, Kırıkkale halkının ilgisinden memnun olduğunu söyledi.

 

Kırıkkale’de şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi! Kırıkkale’de şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi!

GÖNÜL DOSTLARIM

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, “Bize bu kutlu görevi layık gören herkese teşekkür ederim. Her seçimde size gönül dostlarım diye hitap ediyorum. Sizler beni hiç yalnız bırakmadınız. Sizlerin başımın üzerinde yeri var. Ben uzun süredir siyaset yapıyorum. Allah razı olsun hep benimle beraber oldunuz. Teşekkür ederim. Hepimiz Kırıkkale´de yaşıyoruz. Kırıkkale´nin mesele ve sıkıntılarını biliyoruz”

 

İLİMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

1994 yılında aday olduğun da Kırıkkale´nin sorunlarını çıkardığını söyleyen Başkan Adayı Yılmaz, “Yine aynı sorunlarını yaşıyoruz. Otobüs, minibüs, trafik, otopark, içilmeyen su, çalışmayan fırın problemlerimiz var.  Allah izin verir 1 Nisan´da seçimi alırsak sizlerin gayreti ile bu işleri tamamlayacağız. Halk otobüsü olmayan tek il Kırıkkale. Hep kötü işlerle anılıyoruz. Kırıkkale buna layık değil. Terminal özelleştirildi. Kimse ilgilenmiyor. Yolcular rezil oluyor. Köprülerimiz ise ucube. Giriş yok çıkış yok. Artık yeter, seçimi kaybetmek zor ve hep beraber seçimi kazanacağız. 31 Mart´ta kadar hepimiz üstümüze düşeni yapacağız. Bu seçimi sizleri emanet ediyorum. Bizi size sizi Allah´a emanet ediyorum”

 

İTTİFAKI HEP BİRLİKTE KURDUK

CHP Kırıkkale Milletvekili Önal, “Halkımız caddede, sokakta, bizlerden bir şeyler istedi. Dediniz ki biz hazırız, ittifakı kurun belediyeyi alın. Bizde sizlerin bu sözlerine uyduk. İttifakı hep birlikte kurduk. 2,5 aydır bu konuda ciddi anlamda çalışmalar gerçekleştirdik. Eğer seçmen sizlere bir hedef koyduysa onlara seve seve uymak zorundasınız. Sizler bizlere bir hedef koydunuz bir araya gelin. Bizlerde hizmete susamış Kırıkkalelileri bir araya getirdik. Şimdi sıra sizde. Biz görevimizi yerine getirdik. Bundan sonra da adayımızın yanında kapı kapı, sokak sokak gezeceğiz.“

 

SİZLER BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADINIZ

DP İl Başkanı Hayati Çimen, 31 Mart 2019 seçimlerinin Cumhuriyet Halk Partisi´ne, İYİ Parti´ye ve Demokrat Parti´ye hayırlı olmasını dileyerek, “Bu partilerin ittifakı olarak Belediye Başkan Adayımızı sizlere tanıtıyoruz. Sizler hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadınız. Kırıkkaleli vatandaşlarımızın ve siyasi parti temsilcilerimizin ittifak yapmamız konusundaki taleplerine kulak verdik. Genel merkezimiz nezdinde bu ittifakın da iyi olacağı hakkında görüşler aldık. Vatandaşlarımız arasında yapılan anketler sonucunda da ittifak yoluna gittik”

 

YILMAZ´I BAŞKAN YAPACAĞIZ

CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ,  “Bu çatı, işçiyi, kadını, memuru, yaşlıyı Kırıkkale´yi bir arada tutacak olan bir çatıdır. Bu kentin yönetimine ortak olmaya geliyoruz. Bu çatı herkesin sesi olacaktır. Sokakta, çarşıda, pazarda bizi nerede gördüyseniz hep bir araya gelin, omuz omuza yürüyün dediniz. CHP hiçbir zaman halkın karşısında olmadı. Her zaman halkının yanında, halkının dediği doğrultuda siyaset yapan bir parti oldu. 24 Haziran´da 15 milletvekilimizi İYİ Parti´ye vererek, başlattığımız bu ittifak Kırıkkale´nin bir vekil çıkarmasıyla devam etti.1 Nisan günüde Mahir Yılmaz´ı Kırıkkale Belediye Başkanı yapacağız”

 

BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Bugün burada bir bayram yaşıyoruz. İnşallah belediye başkanlığını kazandığımız zamanda o bayramı hep birlikte kutlayacağız. Bu organizasyonu yaparken başkanımızla davul kalabalığın önünden yürüsün mü yürümesin mi diye tartıştık. Başkanımız olmasın dedi, bende dedim ki cenazede ağlanır, davulsuz düğün olmaz dedim. Sizler bizden bir şey istediniz. İYİ Parti, CHP ve DP olarak bu seçime ittifak olarak girmemizi istediniz. Bizlerde üzerimize düşen görevi yaptık. Şimdi sıra sizlerde´´ dedi. Haber: Kenan Kuzucu