2 AYLIK 120 TL OLARAK BELİRLENDİ

29 Haziran ile 29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaz Spor Okulları ile ilgili kayıtlar başladı. 30 ayrı branşta yapılacak yaz spor okulunda yüzme dışında bütün branşlar ücretsiz olacak. Yaz spor okuluna bu yılda büyük bir ilgi olması bekleniyor. Kayıt için 2 adet fotoğraf ile başvuru formunun doldurulması yeterli olacak. Yüzme ücreti 2 aylık 120 TL olarak belirlendi.

 

KATKI ÇOK BÜYÜK OLACAK

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, 2017-2018 Eğitim - Öğretim döneminin sona ermek üzere olmasıyla birlikte gençler için uzun bir tatil döneminin başlayacak. Tatilde zamanlarını uzman antrenörler eşliğinde en iyi şekilde değerlendirmeleri için velilere seslenen İl Müdürü Özdemir, “Çocuklarımız ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmelerinin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkısı çok büyük olacaktır. Mükemmel bir fırsat olan yaz spor okullarımız binlerce çocuğumuza hizmet verecek şekilde planlanmıştır”

 

TÜM HERKES DAVETLİDİR

“Çocuklarımızın daha güçlü ve sağlıklı olarak topluma kazandırılması için Ülkemizde bütün illerde olduğu gibi ilimizde de bu yıl engelli kardeşlerimizde dahil olmak üzere farklı branşlarda açılacak olan yaz spor okullarından  5-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz yüzme dışında bütün kurslarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaktır. Velilerimizden istediğimiz çocuklarımıza kayıt yaptırma konusunda öncülük edip sporu sevdirerek kendilerini sevdikleri spor branşında kanıtlamalarına imkan sağlayıp ders ve sınav yoğunluğunu unutturalım diyerek, tüm çocuklarımızı ve halkımızı Spor Kompleksimize davet etti” dedi.

 

KAYIT YERLERİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

Cumhuriyet Meydanı

17 Ağustos Spor Salonu

Yenimahalle Spor Salonu

 

Kırıkkale’yi yasa boğan ölüm! Genç doktor hayatını kaybetti! Kırıkkale’yi yasa boğan ölüm! Genç doktor hayatını kaybetti!

AÇILACAK OLAN BRANŞLAR

Atıcılık                                  Atletizm

Badminton                         Basketbol

Beyzbol/Softbol                              Bocce

Boks                                  Jimnastik

Bedensel Engelliler         Eskrim

Futbol                                  Fitness

Güreş                                Görme Engelliler

Halk Oyunları                  Halter

Hentbol                            Hokey  

İşitme Engelliler              Judo                     

Karete                               Kick Boks

Masa Tenisi                      Okçuluk

Özel Sporcular                 Satranç

Taekwondo                      Tenis

Voleybol                            Yüzme