GURURLA KUTLUYORUZ

98 yıl önce Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk ulusu büyük bir zafer elde ettiğini hatırlatan Kırıkkale Ticaret Borsası  Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “1922 yılı 30 Ağustos´unda Dumlupınar´da Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan ve Kurtuluş Savaşımızı kahramanlıkla taçlandıran Başkomutanlık Meydan Muharebesi´nin 98´nci yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gururla kutluyoruz.” ifadesini kullandı. 

 

98. YILDÖNÜMÜ

30 Ağustos zaferinin, bütün dünyaya Türk Milleti´nin kanının son damlasına kadar yurdunu asla bırakmayacağını gösteren önemli bir tarih olduğunu ifade eden Başkan Sümer, bu tarihten Türkiye üzerinde sinsi plan ve hayalleri olanların alması gereken çok dersler olduğunu vurguladı. Türk Milletinin en büyük gücünün birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğuna hatırlatan Başkan Sümer “98. yıl dönümünü kutladığımız Zafer Bayramımız milletimizin, birlik ve dayanışma halinde, en zor koşullarda bile zaferleri tarihimize kaydedebildiğini bize hatırlatmaktadır. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır.” diye konuştu. 

 

Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi

İLELEBET HÜR VE BAĞIMSIZ YAŞAYACAKTIR

Başkan Sümer “Türkiye Cumhuriyeti devleti, Milletiyle bölünmez bir bütündür, Türk milleti, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutluyor, bu şanlı zaferi bize yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.