KIRIKKALE İÇİN GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ               

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları Ramazan Can, Bayram Salim Bozdemir, Mustafa Arslan ve İl Başkanı Nuh Dağdelen gazetemize ziyarette bulundular. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Ramazan Can, “Siyasette ben tecrübem arkadaşlarımın heyecanı ile Kırıkkale için güzel şeyler yapacağız. İnşallah 3-0 yaparak güçlü bir şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne gideceğiz. Güçlü yasama güçlü yürütme dediğimiz Cumhurbaşkanımız zaten halk oylamasından sonra direk seçilecek. Parlamentoda 300+1 AK Parti Milletvekilleri çıkaracak. Bu noktada biz güçlü bir şekilde meclise gideceğiz”

Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu

BEN PROJE ADAMIYIM

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bayram Salim Bozdemir, Kırıkkale´de çok güzel çalışmalar yürüttüklerini söyleyerek, “Tecrübeli bir vekilimiz var. Tecrübe çok önemlidir. Ramazan Bey´in Ankara´da çok ciddi bir karşılığı var. Yeni yönetimimiz var, genç arkadaşlarımız var. Hepsi heyecanlı. 28 yıllık benim bir devlet deneyimim var. Ben proje adamıyım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 4 yıl Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında görev aldım. 4 yıl boyunca 79 yılda yapılan OSB´lerin en az 3 katını yaptık” dedi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mustafa Arslan, TBMM ile gençler arasında bir köprü olacağını söyleyerek,  Kırıkkale´de daha önce 3-0 yaptıklarını ve yine 3-0 yapacaklarını söyledi.