AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Orhan Kılıç, 24 Haziran 2018´de Türkiye için yeni bir sayfa açılacağını belirterek kendisinin de Kırıkkalelilik bilinciyle makama değil şehrine hizmete aday olduğunu söyledi.

 

TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASI

24 Haziran 2018 Erken Genel Seçimlerinde AK Parti Kırıkkale Milletvekilliğine aday adaylığını açıklayan Orhan Kılıç “Ülkemizin büyük badirelerden geçtiği, içerde ve dışarıda şer odaklarının pusu kurup beklediği bu günde; 2023 hedefimize “tabiri caizse” bir adım kaldı. Türkiye için en önemli dönüm noktası olarak gördüğüm 24 Haziran genel seçimlerinde Ülkemizin ve Kırıkkalemizin gelişmesine, kalkınmasına, büyümesine katkıda bulunmak için aşkla, şevkle ve adaletle çalışmak için AK Partimizden Kırıkkale Milletvekili Aday adayı olduğumu açıklamaktan gurur duyuyorum” ifadelerine yer verdi.

Behzat Kürkçüden Adaylık Açıklaması Behzat Kürkçüden Adaylık Açıklaması

 

HİZMET ETMEYE TALİBİM

Aday adaylığının bir günde verilmiş bir karar olmadığını ifade eden Kılıç “Hemen belirtmeliyim ki, bu karar birkaç günde alınmış bir karar değil, aylardır süren istişarelerin sonunda olgunlaşan, Farklı ortamlarda konu açıldıkça partili veya değil birçok insandan hep olumlu, sıcak, teşvik edici mesajlar alarak verilmiş bir karardır.  Son 6 aydır görüştüğüm birçok partili büyüğüm, partimizin her kademesinden uzun yıllardır tanıştığım partililerim ve dostlarım bu kararın alınmasında en büyük etkenlerdir. Ve bu karar hiçbir kişisel hesap, hırs ve ihtiras içermemektedir, gelecekte de içermeyecektir. Öğrenim hayatımda ve iş hayatımda kazandığım bilgi ve birikimlerimle Ülkeme ve doğup büyüdüğüm bu güzel şehre hizmet etmeye talibim. Kırıkkale halkının talep ve isteklerini, Kırıkkale´nin değerlerini ve en önemlisi Kırıkkale´nin gücünü Ankara´da en etkin biçimde temsil etmek için aday adayı oluyorum” dedi. Haber: Ahmet Özhan