Kıran kırana müsabaka

3 puan için Bartın deplasmanına giden Kırıkkalespor, sahada kıran kırana mücadelenin yaşandığı maçtan 1 puanı adeta söke söke aldı. Her iki takım açısından da denk kuvvetlerin mücadelesi olarak görülen maçta gerginlikler yaşandı. Bu gerginlik maç sonunda taraftarlara da yansıdı. Maçın ilk yarısı tek golle tamamlanırken, gol 36. dakikada rakip takım oyuncusu Timuçin'den geldi. Timuçin kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. ilk yarı bu skorla tamamlanırken, maçın ikinci yarısı sert bir mücadeleye sahne oldu.

Futbolcularımız sakatlandı

Kırıkkalespor 1-0 yenik durumda iken sürekli ataklar geliştirerek gol aradı. Beraberlik golü ise 86. dakikada Ramazan'ın düz ve sert vuruşuyla geldi: 1-1. 77. dakikada oyundan çıkan Osman'ın yerine giren Ramazan, takımını beraberliğe taşıyan golü kaydetti. 82. dakikada Kırıkkalespor'dan Uğur sakatlanarak oyun dışında kaldı. Uğur hastaneye kaldırıldı. 94. dakikada Kırıkkalespor kalecisi Ferhat'da sakatlanarak oyun dışında kaldı. Ferhat da hastaneye kaldırıldı.

Bartın penaltı kaçırdı

70. dakikada Kırıkkalespor'dan Emre ceza sahası içinde Yasin'i düşürünce orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Bartın'da penaltı atışını Yasin kullandı. Kııkkalespor kalecisi Ferhat topu çelerek gol olmasını engelledi. Böylece Bartın bir golden daha oldu. 5 dakika uzayan maçta başka gol olmayınca iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldılar. Kırıkkalespor bu zorlu müsabakadan güç de olsa 1 puan çıkarmanın keyfini yaşadı.

Uğur penaltı kurtardı

Bartın-Kırıkkalespor maçının kahramanı Uğur oldu. Rakip takımın penaltısını kurtaran Uğur maçın yıldızı olarak dikkat çekti. Uğur, 70. dakikada penaltıyı kurtardı ancak 94. dakikada sakatlanarak oyun dışında kaldı ve hastaneye kaldırıldı. Arkadaşları Uğur'u hastanede ziyaret etti.

Zonguldak'tan taraftar desteği

Kırıkkalespor'un Bartın deplasmanında oynadığı maça Zonguldak'tan taraftar desteği vardı. Zonguldak'ta yaşayan Kırıkkaleliler, takımlarına destek vermek için Batın'a geldiler. Yaklaşık 400 kadar taraftar maç boyunca takıma tezahüratta bulundular.

Polis biber gazıyla dağıttı

Bartınspor taraftarları maç bittikten sonra olay çıkarırken, polis ekipleri duruma müdahale etmek zorunda kaldılar. Taraftarlar sahaya inince, polis de onlara biber gazı ile müdahale etti.

Sahada mahsur kaldılar

Kıran kırana geçen maçtan sonra Kırıkkalesporlu futbolcular bir süre saha ortasında mahsur kaldılar. Bartın taraftarları olay çıkarınca futbolcular olayların yatışmasını saha ortasında beklediler.

Maçta gerginlikler yaşandı

Kırıkkalespor'un Bartın deplasmanında oynadığı maçta zaman zaman gerginlikler yaşandı. Sahada futbolcular, birbirlerini sakatlamaya varıncaya kadar sert mücadele sergilediler. Zorlu geçen maç 1-1 berabere tamamlanırken, Kırıkkalespor'dan iki futbolcu sakatlanarak oyun dışında kaldı. Futbolcularımız maçtan sonra bir süre sahada bekledi.