RUHSATSIZ SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin kaçak/sahte alkol satışı ile silah kaçakçılığına yönelik olarak Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 2 farklı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında K.Y. isimli şahsın ikamet ve müştemilatında arama yapıldı. Yapılan aramada 1 adet Stranger Marka Av tüfeği ve bu tüfeğe ait 4 adet dolu av tüfeği kartuşu, 1 adet Browling Marka Av tüfeği ve bu tüfeğe ait 5 adet dolu av tüfeği kartuşu, 1 adet Magnum Marka Av tüfeği ve bu tüfeğe ait 4 adet dolu av tüfeği kartuşu, 1 adet Üzümlü Arms marka Av tüfeği ve bu tüfeğe ait 5 adet dolu av tüfeği kartuşu ile ikamet bahçesinde yerde bulunan 8 adet dolu av tüfeği kartuşu, 1 adet Barette Marka tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 15 adet dolu fişek, 1 adet Barette Gardone markalı tabanca,  tabancaya ait 1 adet şarjör ve 13 adet dolu fişek ele geçirildi. Toplamda Ruhsatsız 4 adet av tüfeği, 2 adet tabanca, 2 adet şarjör, 28 adet 9mm fişek, 26 adet dolu av tüfeği kartuşuna el konulurken, 4 şüpheli hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile diğer aletler kanununa muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri! Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri!

 

SAHTE ALKOL

Diğer taraftan KOM Şube ekipleri, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Defterdarlık personellerinin katılımıyla toplamda 13 işyeri denetlendi. Yapılan denetimlerde 1 işyerinde suç unsuruna rastlanması üzerine yapılan aramalarda toplamda 191 litre (şişe) sahte olduğu değerlendirilen içki ele geçirildi. Şüpheli şahıs gözaltına alınarak hakkında 213 sayılı Vergi Usul Kanununa Muhalefet ve 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçları kapsamında adli işlemlere başlandığı öğrenildi. Haber: Ersin Atasayar