Keskin ilçesine bağlı 43 köyde  yaşayan vatandaşlarımız hayat standartlarının yükseltilmesi, sosyal, ekonomik, çevre ve kültürel  kalkınmalarının sağlanması için 2017-2018 Yılı Haziran ayı dahil olmak üzere, İl Özel İdaresi Köy Yardım Ödeneğinden Köylere Hizmet Götürme Birliğince  418.117,00 TL´lik yatırım yapıldığını söyledi.

 

2 KÖYÜMÜZE İMAM EVİ  YAPILDI

İlçe Kaymakamı Muammer Köken köylerde yaşayan çocukların keyifli zaman geçirmesi, çocukluklarını doyasıya yaşamaları için 19 köye çocuk oyun parkı  kurulduğunu ifade ederek, “Yol kenarlarında sıcak  ya da yağışlı havalarda araba beklemek zorunda kalan köylülerimiz için  ana yola yakın 10 köye yolcu bekleme durağı yapılmıştır. Köylülerin huzurlu ve rahat bir ortamda ibadet etmeleri ve kutsal mekanlarımızın maneviyatının korunması için 10 köyümüzün camii bakım ve onarımı, 1 köyümüze camii minaresi, 2 köyümüze imam evi  yapılmıştır”

 

MENFEZLER ONARILDI

Daha yeşil ve güzel görünmesi için tüm köylere meyve fidanı dağıtıldığını ifade eden Köken, “Vatandaşlarımızın düğün ya da taziye günlerinde kullanmaları için atıl durumdaki köy okulumuzun bakım onarımı yapılıp köylünün hizmetine sunulmuştur. Sel sularının  köylünün arazisine zarar vermeme için menfezler onarılmıştır. Keskin ve köylerinin tabii ve doğal güzelliklerinin ortaya çıkarılması, İlçemizin yerel kültürünün bilinmesi için Keskin Tanıtım Filmi Çekilmiş ve özel TV kanallarında yayınlanmıştır”

Karakeçili Kaymakamı Uludağ, İngiltere’ye gidiyor Karakeçili Kaymakamı Uludağ, İngiltere’ye gidiyor

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPMAKTAYIZ

İlçe Kaymakamı Muammer Köken' Köylerimizde canlılığın sağlanması, köylünün yaşam kalitesinin artması için kamu kaynaklarını verimli bir şekilde kullanarak, israfa mahal vermeden elimizden geleni yapmaktayız” dedi. Haber: Kenan KUZUCU