18 ayda 29 bin öğrenciye ziyaret

Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır? Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır?

 

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer “Bir Kahvenizi İçeriz” projesi kapsamında ziyarette bulundu. Vali Sezer, yaklaşık 18 aydan bu yana projenin devam ettiğini ve proje kapsamında 29 bin öğrenci ve ailelerinin evlerinde ziyaret edildiğini kaydetti.

 

BİR KAHVENİZİ İÇERİZ

Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencisi Beyza Yurtoğlu ve ailesini Çalılıöz mahallesindeki evlerinde ziyaret eden Vali Sezer, yaklaşık 18 aydan bu yana projenin devam ettiğini ve proje kapsamında 29 bin öğrenci ve ailelerinin evlerinde ziyaret edildiğini kaydetti. Sezer, “ Eğitime devam eden yavrularımızı evlerinde ziyaret edip ailelerimizle tanışıyoruz. Bu manada öğretmenlerimiz çok büyük bir fedakârlıkla mesai sonrasında çocukları evlerinde ziyaret edip ev ortamlarını görüyorlar, aileleri ile tanışıyorlar. Bugün de biz, sporcumuz aynı zamanda Kırıkkale´nin en yetenekli öğrencilerinden Beyza´ya konuk olduk. Bizleri misafir ettikleri için ailesine teşekkür ediyoruz. Bende, kaymakamlarımız ile birlikte bu ziyaretlere iştirak ediyoruz “ dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ

Gerçekleşen ziyaret sonuçlarının çok kısa zamanda görüldüğünü vurgulayan Vali Sezer “ Yaklaşık 600-650´ye yakın öğrencimizin okula devamla ilgili problemi vardı, bunun devamı sağlandı. Hiç okula gelmeyen 50 öğrencimizi yeniden eğitime kazandırma imkânımız oldu. Aynı zamanda maddi durumu iyi olmayan yaklaşık bin 300 ailemize, öğrencilerimizin eksikliklerini giderme noktasında çözümler üretildi. İnşallah bu proje devam edecek. Öğretmenlerimizle, velilerimizle, idarecilerimizle hep beraber katkı vererek, hareket ederek çocuklarımızı daha iyi bir şekilde geleceğe hazırlayacağız.” şeklinde konuştu. Daha sonra aile bireyleri ile bir süre sohbet eden Vali Sezer, çocuklara hediyeler verdi. Yurtoğlu ailesi de ziyaretleri dolayısıyla Vali Sezer´e teşekkür etti. Ziyarette Vali Sezer´e, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Sami Yanık ve öğretmenlerde eşlik etti. Haber Merkezi