CİDDİ HİZMETLER YAPTIK

Vali Ali Kolat, Keskin ve Çelebi ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Kolat burada personele hitaben yaptığı konuşmada; “Kırıkkale de bulunduğum süreç içerisinde hep beraber güzel hizmetlerimiz oldu. Tarım ve hayvancılık alanında ciddi hizmetler yaptık. Ben de elimden geldiğince desteklerimizi esirgemedik. Yaptığınız programların birçoğunda bulunmaya çalıştım. Bu süreçte yaptığım işlerden gerçekten de çok zevk aldım”

 

NOHUT TOPLADIK, PATATES EKTİK

Arazide olmak, toprakla uğraşmak insanı rahatlattığını söyleyen Kolat, “Nohut topladık, patates ektik. Patates ekimini burada da başlattık.  Vatandaşlarımızın çoğu şehirlere yerleşti ama yine de köylülüğümüzü bırakmadık. Bu topraklara ne kadar çok emek verirsek o kadar çok sonuç alıyoruz. Hayvancılık açısından da ülkemiz iyi bir konumda. Bu anlamda ciddi gelişmeler gösteriyoruz. Artık çok önemli işletmelerimiz var. Bizler de elimizden geldiğince bir şeyler yaptık. İnşallah bundan sonra da daha ileriye götürerek devam ettireceksiniz”

 

HAKKINIZI HELAL EDİN

Vatandaşlardan Solo Türk provasına yoğun ilgi Vatandaşlardan Solo Türk provasına yoğun ilgi

“Bu süreç zarfında kızdık, bağırdık, çağırdık, sevdik, okşadık. İnsan hali bazı kırgınlıklar da olabilir. Hak etmeyen bir kişiye kızmayı da ben haksızlık kabul ederim. Memurun başarısı varsa da onu ödüllendirmesini de bildik. İdarecinin iki önemli vasfı vardır. Birincisi adil olmak ikincisi ise dürüst olmaktır. Biz mümkün mertebe bunu uygulamaya çalıştık. Bu vesileyle hakkınızı helal edin. Bir mayısta inşallah emekli olacağız. 41 yıl çalıştım Allah´a şükür huzur içerisinde ayrılıyorum. Bu huzuru da sizin gibi değerli arkadaşlarıma, kardeşlerime borçluyum. İyi duygularla ayrılıyorum. Bu vesileyle ben hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.