Gücümüzü milletten alıyoruz

AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Dr. Selma Demir, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başta Kırıkkale merkezi olmak üzere bütün ilçe ve kasabaları tek tek dolaşarak 7´den 70´e tüm vatandaşlarla bir araya geliyor.

 

ZİYARETLERE ERKEN BAŞLADI

Ak Parti Milletvekili aday adayı Dr. Selma Demir, Kırıkkale merkezde, ilçe ve kasabalarda bir dizi ziyaretlerde bulunarak, gittiği her yerde özellikle kadın ve çocukların olmak üzere tüm vatandaşların ilgi odağı oluyor. Milletvekili seçildiği takdirde yapacaklarından bahseden Demir, Kırıkkale´yi Mecliste en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, “Ankara´da güçlü bir siyasetçi olması lazım. Mesleğinde başarılı çizgisi belli ve kendisini milletine hizmet etmeye, hayat kurtarmaya adamış bir kişiden daha güçlü siyasetçi kim olabilir? İşte ben yıllarca Kırıkkale´de genç yaşlı herkesi tedavi eden ve Kırıkkale halkı tarafından tanınan bir hekim olarak bu gücü kendimde görüyorum” dedi.

 

GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ

Gücünü milletten aldığını belirten Demir, “İşim gereği tüm vatandaşlarla çok iyi iletişim kurmaktayım. Milletvekili seçildiğimde de hep Kırıkkale´de sizlerin arasında olacağım. Bütün sorunlarınız, talepleriniz not ederek Hızlı bir şekilde çözülmesi için Ankara´da dile getirerek sizlerin TBMM´de ki sesi olacağım. İnsanın en temel ihtiyacı iş, aş, sağlık ve eğitimdir. Kırıkkale´mde ve ülkemde bütün bu sosyal sorumlukları bir görev bilerek, gerek istihdam, gerek sağlık gerekse eğitim alanlarında farklı projeler sunacağım.  Vatandaşını tanıyan ve bütün eksikleri çok iyi gören bir kardeşiniz olarak desteklerinizi bekliyorum”dedi.

24 Haziran Seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu ifade eden Demir, İçeride ve dışarıda türlü tuzaklar kurarak bekleyen tüm düşmanlara Ak Partiye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a oy vermeniz en büyük cevap olacaktır” dedi.

 

 

En lezzetli ve değişik salata tarifleri En lezzetli ve değişik salata tarifleri