Sezonun ilk galibiyeti Keçiören Bağlumspor karşısında alan kırmızı lacivertliler bir gün öncesinde talihsiz sakatlıkla sarsıldı. Kaleci Muhammet Cumartesi günü yapılan antrenmanda bir anda yerde kaldı. Geçtiğimiz sezon dizindeki sakatlığın nüksetmesi nedeniyle acılar içinde yerde kalan Kaleci Muhammet için sağlık ekibi hemen seferber oldu. Yapılan ilk tekinkilerde Muhammet'in en az iki hafta sahalarda uzak kalacağı açıklandı.

Hediye gol ve galibiyet

Maç öncesinde yaşana bu şok sakatlık futbolcular arasında büyük üzüntüye sebep oldu. Maç öncesi soyunma odasında arkadaşlarına başarılar dileyen Muhammet maçı izlemek için kulüp binasının önünde bulunan tribünlerde yerini aldı. İkinci yarıda atılan Gollerden sonra önce Ufuk sonra da Cansın Muhammet'in bulunduğu tribüne giderek golleri hediye ettiler. Hatta Ufuk sosyal Medya hesabında galibiyeti ve attığı golleri geçen seneden beri aynı atkımda yer aldığı arkadaşına hediye etitiğini açıkladı.

Kritik maç sona erdi! Bir üst lige yükselen takım belli oldu! Kritik maç sona erdi! Bir üst lige yükselen takım belli oldu!