Geçtiğimiz günlerde Kırıkkalespor taraftaları yürüyüş yapmışlardı. Yürüyüşte Kırıkkalespor taraftarlar grupları yeni sezon öncesi Kırıkkalespor'a dikkat çekmek verilen sözlerin yerine getirilmesini istemişlerdi. Zafer Caddesinden Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyen taraftarlar sık sık 'Kırıkkale uyuma takımına sahip çık','Destek versene Başkan Saygılı destek verense', 'Başka Kırıkkalespor yok', Bitsin çilemiz dedik Kurtuluş ilan ettik' şeklinde tezahürat yapmışlardı. Taraftarlara çevredeki esnaflarında destek verdiği görüldü.

Atalay açıkladı

AK Parti'de yapılan Bayramlaşma Töreninde konu ile ilgili sorulan bir soruya cevap evren Başbakan yardımcısı Beşir Atalay şunları söyledi. 'Beni biliyorsunuz ben bir işi yürüteceğim dediğim zaman yürütürüm. Ben konu ile ilgileneceğim dersem yalan söylemiş olurum. Çünkü Ankara'da benim işim çok. Biz milletvekilleri olarak kendi aramızda bir görev dağılımı yaptık. Oğuz Bey daha önce Valilikten geldiği için bu konularda yeterli tecrübeye sahip. O yüzdün bu konu ile Oğuz bey ilgileniyor. Benden istedikleri bir şey aşamadıkları problem olursa gerekeni yaparım. Spor bakanı ile görüşür çözülmeyen problemleri diğer yetkilerle de görüşürüz' şeklinde konuştu.

Ön Çalışma yapıldı

U18 Türkiye Şampiyonası Kırıkkale’de devam ediyor U18 Türkiye Şampiyonası Kırıkkale’de devam ediyor

Milletvekili Oğuz Kağan Köksal kulüp Başkanı Metin karakuş ile bir görüşme yaptıklarını bayramdan sonra Belediye Başkanı il Başkanı bir araya gelerek gereken ne ise yapılmasını planladıklarını belirtti. Köksal konuşmasında ' Taraftar görevini yerine getirsin, takımlarına sahip çıksın.Bundan önceki yönetime gerekli destek verildi. Kulüp Başkanı Metin bey'le gerekli bir şekilde görüştük.başkan takımın şu anki durumu gelir gider tablosunu çıkarttı. Hazırladığı rapor şu anda masamın üzerinde duruyor. Bundan sonra bir çalışma yapıyoruz. Kırıkkalespor'da bazı eski yöneticileri alacağı var. Alacakları varsa bu yöneticiler vermeyecek. Kırıkkalespor'da yöneticilik yapıyor. Kırıkkalespor'un namından istifade ediyor. Sonrada giderken şu kadar para harcadım şunları yaptık diyor bir bakıyorsun kulüp borç içinde. Böyle bir şey olmaz.Kulübün namından istifadeden borcunu da ödesin.Buradan bir kez daha söylüyorum. Birazda esnaf destek olursa Kırıkkalespor istenilen yere gelir. Biz iki Milletvekili olarak gerekeni yaparız. Konun takipçisi oluruz. Bizi aşan konular da Sayın Bakanımıza arz ederiz. Mahalli olarak bu konunun asıl motoru belediye'dir. Belediye'nin de bu motor gücü olmaktan kaçacağını zannetmiyorum.Biz önümüzdeki günlerde toplanıp ne yapacaksak karar vereceğiz' şeklinde konuştu.