Kırıkkale Genç Memur Sen Üyeleri, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz' ın katkılarıyla Osmangazi'de 1.000 adet fidan dikilerek oluşturulan ve 6 Mart 2014 tarihinde açılışının yapıldığı Memur Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İNAN'ın adını taşıyan Hatıra Ormanını ve Çocuk Parkını ziyaret ederek, dikilen fidanları suladılar. Ardından Başkan Korkmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Memur Sen İl Başkanı Oktay Sümer, Genç Memur Sen İl Başkanı Murat Memiş, Başkanvekili Mesut Ulusoy, Başkan Yardımcıları, Üniversite Komisyon Başkanı Mustafa Talha Tuğluca ve Genç Memur Sen Üyeleri katıldı.

Plaket verdiler

Ziyarette konuşan Genç Memur Sen İl Başkanı Murat Memiş; ' Mehmet Akif İnan'ın kişiliği hakkında bilgi verdi.Memiş; '60 yıllık ömründe ortaya koyduğu kimlik, duruş ve çalışmalarla medeniyet dünyamızda bir yıldız gibi parlayan merhum Memur sen Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'ı rahmet ve minnetle anıyor; eserleriyle katkı sunduğu, zenginleştirdiği medeniyet havzasına ait olmaktan ve onun takipçisi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hatıra ormanı kurmamızda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Veli Korkmaz'a bir kez daha teşekkür ediyoruz' dedi. Genç memursen üyeleri günün anısına Başkan Korkmaz'a plaket takdim ettiler.

Doğaya yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Genç Memur sen üyelerine ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Genç Memursen üyelerine tek tek teşekkür etti. Başkan Korkmaz, 'Mehmet Akif inan'ın 'Kim demiş her şeyin bitişi ölüm/ Destanlar yayılır mezarımızdan' dizelerindeki gibi ufku açık gençlerin her zaman yanında olduğunu belirtti. Biliyoruz ki insana ve doğaya yapılacak her yatırım gelecek nesillere yapılan yatırımdır. Bu ormanla hayırlı bir eseri şehrimize, insanımıza, gelecek kuşaklarımıza bırakıyoruz ve bu vesile ile gençlerimize desteklerimizi her zaman vereceğiz.' Dedi