AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Haydar Albayrak, “Kırıkkale´de kim taş üstüne taş koyacaksa o Milletvekili olsun. Kırıkkale´nin garibanlığına artık yeter diyoruz. Gelişmiş bir köyüz” dedi.

CADDELER İŞSİZ KAYNIYOR

Kırıkkaleli hemşerimiz Haydar Albayrak, 24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi´nde AK Parti´den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Kırıkkale uzun yıllardan bu sürece kadar geldiğini dile getiren Albayrak, Bu zamana kadar emeği geçenlere teşekkür ederim. Ben tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim. Kırıkkale´de kim taş üstüne taş koyacaksa o Milletvekili olsun. Kırıkkale´nin garibanlığına artık yeter diyoruz. Gelişmiş bir köyüz. Biz dışarıda olduğumuz için Kırıkkale´yi daha iyi görüyoruz. Caddeler işsiz kaynıyor. Caddelerde bir sürü mağdur var. Bunu nasıl çözeceğiz. Kimse devletten bir şey beklemesin.

Kırıkkale’de gıda ve yem işletmelerine sıkı denetim Kırıkkale’de gıda ve yem işletmelerine sıkı denetim

KIRIKKALE HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Vekil olması durumunda kimsenin tayini için uğraşmayacağını söyleyen Albayrak, “Ben burada şehrime bir sanayici getirmek için uğraşacağım. Buraya bir fabrika kurabilir miyim bunun hesabını yapacağım. Biz Kırıkkale´nin önde gelenleriyle yatırımcılarımızın kapısını çalacağız. Gelmeyenleri de ifşa edeceğim. Şimdi diyeceksiniz ki bu burada konuşuyor. Ama ben konuşup gidenlerden olmayacağım. Kırıkkale gelişecek ve hak ettiği değerlere gelecektir. Allah hepinizden razı olsun. Bu toprağın her bir çocuğu benim başımın tacıdır” dedi. Haber: Ahmet Özhan