Geçmişten ders çıkaralım

Kırıkalespor için yeni bir dönem başladı.

Yeni bir yönetim

Yeni bir teknik kadro

Yeni bir futbolcu kadrosu

Yeni takımlar

Ve yeni bir sezon

Kırıkkalespor`dan her zaman beklentiler büyük olmuştur.

Ancak bu beklentilere cevap vermemekle birlikte, kabus dolu sezonlar, kabus dolu günler, atılan yanlış adımlar sayesinde, takım her sezonu sıkıntılı bir şekilde tamamlamıştır.

*****

Yeni yönetim, Eski yönetimin yaptığı hataları yapmadan Kırıkkalespor`u layık olduğu yere taşıması hepimizin en büyük beklentisidir.

Yıllardır lige şampiyonluk hedefiyle çıkan Kırıkkalespor, 2. Ligden 3. Lige 3. ligden de Deplasmanlı Bölgesel Amatör lige kadar düştü Bu takımı bu duruma getirenler mutlak bir gün bunun hesabını verecektir.

*****

Sanki süper ligde mücadele ediyoruz da 10 trilyon borcumuz var sanki Türkiye'nin süper yeteneklerini Kırıkkalespor'a getirdik de bu borçlar oradan kaldı.

Hadi canım her gelen Kırıkkalespor'dan alacağım var diyor hiç biride çıkıpta kardeşim sen bu takıma ne yaptın da alacağın var diyemiyor. Alacağı olanlar Kırıkkalespor'un sırtından kazandığınız unvanları ve paraları niçin söylemiyorsunuz Nasıl alacağınız varsa sizinde bu kulübe bir o kadar borcunuz var bunu unutmayın

*****

Yeni yönetim kurulu göreve gelir gelmez aynı benim düşündüğümü icrata koydu ve Tüm sporseverlerin takdirini kazandı. Dediklerini ister uygulasınlar ister uygulamasınlar ama gerçekler ortada birileri bunun hesabını verecek Yeni yönetimin bunları sorgulayarak adımlar atması bence çok önemlidir.

Bu Şehrin takımının başarıya gitmesi için. Maddi sorunun aşılması ve herkesin takıma mutlaka destek vermesi gereklidir.

*****

Takımı yalnız bırakmak her zaman ilin futboluna zarar vermiştir. Takımın başarılı olmasını istiyorsak Kırıkkale olarak hepimizin takım etrafında kenetlenmesi ve destek vermesi lazım. Önümüzde yeni bir sezon var. Birlikte hareket edilir, takıma gerekli maddi ve manevi destek verilirse inanın başarı gelir

İş başına gelen yeni yönetimin geçmişlerden ders alarak acilen tutarlı adımlar atması ve dikkatli hareket etmesi lazım.

*****

Atılacak tutarlı adımların, takım etrafında kenetlenmeye vesile olacağı unutulmamalıdır. Ligin başlamasına kısa bir süre var. Bugün itibariyle zaman bu takım için önemlidir. Grubumuzda yer alan takımlar, transferde adımlar atmış, kamp bölgelerinde hazırlıklarını sürdürüyorlar.

*****

Takımın başarılı olması için ne gerekliyse o yapılmalı, takım etrafında çoğunluk sağlanmalı, iş adamları, spor kamuoyu, basın ve taraftarların takım etrafında toplatılması birlikteliğin sağlanması inanın takımı başarıya rahatlıkla taşıyacaktır.

Kırıkkalespor, bu İlin tek takımıdır. Futbol tutkunu gençlerin ve çocukları umutla baktığı tek kapıdır.

*****

Yeni yönetimin alt yapıya gerekli önemi vererek, kendi ayakları üstünde duran, kendi cevherleriyle mücadele eden bir Kırıkkalespor oluşturmaları herkesin beklentisidir. Bu şehirde inanın çok yetenekli gençler var. Yeter ki gerekli değer verilsin Kazanan hem Kırıkkalespor hem de futbol tutkunu gençler ve çocuklar olacaktır işte o zaman başarıda gelecek ve Kırıkkalespor'da layık olduğu yere gelecektir.

Yeniliklerle başlayacak olan sezon da takımımıza başarılar diliyorum.