MKE’nin yazılı sınav sonuçları açıklandı! MKE’nin yazılı sınav sonuçları açıklandı!


GAZİ VE YAKINLARI KATILDI

Polis Evinde düzenlenen yemekte Gaziler ve aileleri ile yakından ilgilenen Vali Haktankaçmaz, Gazi ve ailelerinin istek ve sorunlarını dinledi

KAHRAMANLIKLAR UNUTULMAZ  

Programda konuşan Vali Haktankaçmaz, bugün ün, bu milletin iki mukaddes makam bildiği, iki şerefli makam bildiği makamlardan birisi olan Gazilik mertebesine ulaşan kahramanların anıldığı, onların kahramanlıklarının bir kez daha hatırlandığı, gelecek nesillere anlatılacak bir gün olduğunu ifade etti.

CANLARINI ORTAYA KOYDULAR

Bu vatan için, bu millet için, bu bayrak için hiç tereddüt etmeden canını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize bir kez daha minnet ve şükran duygularını ifade eden Vali Haktankaçmaz, “Rabbime şükürler olsun ki, millet olarak bu milletin her ferdi gaziliğin ne demek olduğunun, şehitliğin ne demek olduğunun en iyi şekilde bilincindedir ve inşallah bundan sonraki nesillerde bizlerin, bizden önceki atalarımızın bizlere emanet ettiği bu vatanı, bu bayrağı kutsal bilip gerektiğinde de canını ortaya koyması gerektiğinin en iyi şekilde idrakinde olacaktır. İnşallah bu etkinlikler, bu programlar bizlerin bu günler dolayısıyla sergilemiş olduğu birlik, beraberlik bizden sonraki nesillere örnek olacaktır” dedi. Haktankaçmaz sözlerinin sonunda “Ben bu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimizi, ebediyete göç etmiş gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Şehit yakınlarımıza, Gazi yakınlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Onlar da en az şehitlerimiz kadar, gazilerimiz kadar fedakârlığın büyüğünü yaptılar. Onlara ne kadar minnet duysak azdır. Aramızda olan kahraman gazilerimizin “Gaziler Günü´nü bir kez daha kutluyor, kendilerine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

 YEMEĞE İL PROTOKOLÜ KATILDI

Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Gaziler ve aileleriyle şehit ailelerinin katıldığı yemek yapılan duanın ardından sona erdi.