Kırıkkalespor teknik Patronu Nihat Baran'ın göreve gelmesinden bu yana üstünde durduğu kötü gidişin bitişi futbolcuların özgüveni tekrar sağlamaktan geçiyor prensibi Bağlumspor maçı ile gerçekleşti. İlk dakikalarda yenik duruma düşmesine rağmen gerek taraftarların gerekse futbolcuların oyunda kalmaları ve rakibi karşısında iyi mücadele ederek direnç göstermesi sonucunda haftalardır beklenen galibiyet hasreti son bulmuş oldu.

Akıllı futbol

Kırıkkalespor teknik patronu Baran takım olarak yeni toparlandıklarını acilen kazanmaya ihtiyacları olduğu haftayı kayıpsız atlatarak moral bulduklarını söyledi. Baran 'Futbolcularımızın üzerindeki maç kazanamama stresini yenmemiz gerekiyordu. Futbolcu arkadaşlarıma ilk yarı sonunda sahada mücadeleden rakiplerini kendilerinden daha güçlü olmadığını akıllı futbol oynanması halinde galibiyetin kolay geleceğini anlattı. İkinci devrenin başında rakibimiz on kişi kalınca hedeflediğimiz galibiyeti almak zor olmadı. Futbolcularımız aldığı bu galibiyetle tekrar güven kazandılar.Bu güven ile diğer maçların da üstesinden geleceklerine inanıyorum' şeklinde konuştu.

Kırıkkale GSK Hokey Takımı 3. oldu Kırıkkale GSK Hokey Takımı 3. oldu

İlklerin maçı oldu

Kırıkkalespor Bağlumspor karşısına sezona yeni başlıyoruz parolası ile çıktı.İlk dakikalarda bocalasa da sonraki dakikalarda toplanarak istediği galibiyeti aldı. Bağlumspor Kırıkkalespor adına ilklerin maçı oldu dersek yeridir. Kırıkkalespor adına ilk sezonun ilk golü atıldı. İlk galibiyeti alındı. Bunun yanı sıra kendi evinde oynadığı karşılaşmada ilk golü kalesinde gördü. İlk kez bir rakip takım 10 kişi kaldı. Sezonun ilk penaltısı kazanıldı ve ilk penaltı golü atıldı.