KIRIKKALE´Yİ TEMSİL EDİYORLAR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlıklı ve spor alanında gençlerin yetişmesi amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamında 2017-2018 Okul sporları faaliyet programında yer alan okullar arası Genç Kızlar ve Genç Erkekler Futsal Grup Birinciliği müsabakaları başladı. Turnuvaya Kırıkkale´yi temsilen de, ayrı grup halinde 12 erkek, 12 kız takımı katıldı.

 

Kylian Mbappé hangi takıma gidecek? Mbappe, Real Madrid’e gitti mi? Kylian Mbappé hangi takıma gidecek? Mbappe, Real Madrid’e gitti mi?

KIYASIYA MÜCADELE EDİLİYOR

Okul Sporları kapsamında gerçekleştirilen Genç Kızlar ve Genç Erkekler Futsal Grup Birinciliği müsabakaları ilimizin ev sahipliğinde açılış seremonisinin ardından başladı. Müsabakalar 3 ayrı grup halinde 12 erkek, 12 kız takımın katılımı ile devam ediyor. Kırıkkale, Bartın, Kocaeli, Zonguldak, İstanbul, Bolu, Ankara, Sakarya, Kastamonu, Çankırı, Düzce, Karabük ve Eskişehir illerinden katılan sporcular Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Karaçayır Spor Salonunda ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Salonunda ter döküyor.