Balışeyh Belediyesi’nde değişim devam ediyor! Bu sefer de logo değişti! Balışeyh Belediyesi’nde değişim devam ediyor! Bu sefer de logo değişti!


Paris`te 18-20 Haziran arasında gerçekleşen ve Türkiye`den 11 firmanın katıldığı 'Eurosatory' fuarında Makine Kimya Endüstrisi standından Bora 12 sniper tüfeği MKE`nin çalınmıştı. MKE yetkilileri, kilitli güvenlikli bir kabinde sergilenen tüfeğin özel bir alyen anahtarı kullanılarak çalındığını açıklamıştı. 7,62 mm çapında 1.200 metre etki mesafesine sahip bir keskin nişancı tüfeği olan Bora 12, % 100 Türk yapımı bir keskin nişancı silahı olarak biliniyordu. Bora 12`yi çalan kişi bu silahı kullanamayacak olması da teknolojik bir hırsızlık için mi çalındığı şüphelilerini akıllara getiriyor.

Soruşturmadan ses yok

Olaydan sonra Paris Emniyet yetkilileri tarafından yapılan soruşturma ilerleme kayıt edilmediği belirtildi. Olayın olduğu saatlerdeki güvenlik kamera görüntülerin inceleyen yetkililerin şüpheli ve ya şüphelilere ulaşıp ulaşmadıkları hakkında bilgi vermedikleri belirtildi.