Çay sevdası hastanelik etti! Çay sevdası hastanelik etti!

KİRALARDA İNDİRİM YAPILMALI
Birlik Başkanı Köstekli, 2016 yılında esnafın içinde bulunduğu sıkıntılardan dolayı zor durumda olduğunu,15 Temmuz tarihinde yaşanan FETÖ darbe girişimi ve dünyanın içinde bulunduğu durumun esnafı da etkilediğini vurgulayarak, kamuda kiracı olan esnafların kiralarının aşağı çekilmesi, artış yaşanmaması içinde devlet yetkililerinden destek istedi.

 

ESNAFLARIMIZ BİR ÜLKENİN BEL KEMİĞİDİR

Bu konuda girişimlerde bulunduklarını kaydeden Köstekli, 'Esnaflarımız bir ülkenin bel kemiği ve omurgasıdır. Kendi imkanlarıyla ayakta durmakta, istihdam sağlamakta ve ekonomiye katkı sağlamaktadır. Bu yıl içerisinde yaşananlar elbette esnaf ve sanatkarımızı da etkilemiştir. Esnaf ve sanatkârımızın bu durumunun göz önüne alınarak kamuda kiracı olan esnaflarımızın kiralarında artış yapılmamasını ve esnafımıza yardımcı olunmasını istiyoruz”

 

ESNAF SIKINTILI SÜREÇTEN GEÇİYOR

Köstekli, “Temennimiz, esnaf ve sanatkarımıza 2017 yılında kira konusunda yardımcı olunmasıdır' ifadelerini kullandı. Özel mülk sahiplerine de seslenen KESOB Başkanı Köstekli, esnafın sıkıntılı olduğunu dile getirerek 2017 yılında dükkan kiraların konusunda duyarlı olmalarını ve esnafı zor durumda bırakmamalarını istedi.