GENEL MÜDÜR DİNÇ´İ TEBRİK ETTİ

Yeni Nesil Akademi Eğitim Kurumları her zaman olduğu gibi gelecek nesillerin eğitimine büyük katkılar sunmaya devam ediyor. Kırıkkale Fen Lisesi öğrencisi fakat Yeni Nesil Akademi Eğitim Kurumlarında da eğitim alan Emre Dinç, Milli Savunma Üniversitesi´nin düzenlediği sınavlara katıldı. Yaklaşık 450 bin öğrencinin katılımı ile yapılan sınavlarda Dinç, 495,98346 puan alarak Türkiye 8´ncisi oldu. Öğrenciyi ve aileyi başarısından dolayı kutlayan Çözüm Koleji ve Yeni Nesil Akademi Genel Müdürü Özcan Kılıç, “Öğrencimizin öğrenim gördüğü ve bu başarıda tartışılmaz emeği olan Kırıkkale Fen Lisesi idareci ve öğretmenlerini de emeklerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

 

HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMADIK

Yeni Nesil Akademi Kurs Müdürü Nisanur Başer “İlk yılımız olmasına rağmen kurum olarak öğrencilerimizin başarı çıtasını yükseltmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. YKS sınavından sonra en ciddi bir sınav olan MSÜ sınavındaki bu başarı bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Hem bireysel hem de kitlesel anlamda iki ay sonra yapılacak sınavda da hem Türkiye hem de Kırıkkale´de çok önemli dereceler elde edeceğimizi burada belirtmek isterim. En önemli görevimiz bizlere en değerli varlıkları çocuklarını emanet eden velilerimize mahcup olmamaktır”

 

EĞİTİMİN ÇITASINI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

Çözüm Koleji ve Yeni Nesil Akdemi Kursları Kurucusu Hidayet Altundal ise “Amacımız ve arzumuz şehrimizin gençliğine eğitim konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan hizmet etmek ve ilimizin adını Türkiye´de duyurmaktır. Önümüzdeki dönem eğitim ve öğretim alanında getireceğimiz yenilikleri Kırıkkale´nin en kaliteli ve deneyimli öğretmenleri destekleyerek şehrimizde eğitimin çıtasını zirveye taşımakta kararlıyız. Bize güvenen ve bizi tercih edenlerin bu güvenlerine layık olmak için hiçbir maddi fedakarlıktan kaçınmayacağız” dedi. Haber: Kenan Kuzucu

                       

                        

Kırıkkale’de gıda ve yem işletmelerine sıkı denetim Kırıkkale’de gıda ve yem işletmelerine sıkı denetim