MEMUR MAAŞLARI ERİYOR

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Karabacak, geçtiğimiz günlerde açıklanan memur ve emeklilere verilen zamların yeterli olmadığını, ek zammın şart olduğunu dile getirdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Karabacak, “Sayın Cumhurbaşkanının memur maaşlarına yüzde 2,5 puan ekleneceğine yönelik açıklaması, memur maaşlarındaki erimeyi karşılamamakta, bu rakamlar ekonomik gerçeklerle de bağdaşmamaktadır. Bu noktada enflasyon farkı ile maaşlara yapılacak 2022 yılı artışları birbirine karıştırılmamalıdır”

Balışeyh Belediyesi’nde değişim devam ediyor! Bu sefer de logo değişti! Balışeyh Belediyesi’nde değişim devam ediyor! Bu sefer de logo değişti!

 TALEPLERİMİZDE ISRARLIYIZ

“Yüzde 22,46´lık enflasyon farkı, memur ve emeklilerin 2021 yılından kalan mahsuplaşmasıdır. Sayın Cumhurbaşkanının yüzde 2,5 oranındaki artışı ise 2022 maaş zammını yüzde 5+7´den yüzde 7,5+7´ye yükseltmiştir. Dolayısıyla 2022 yılında yüzde 7,5+7´lik zam memurlarımızın ve emeklerimizin ekonomik sorunlarını çözmekten uzaktır. Ayrıca bu oranlar Türkiye Kamu-Sen´in ek zam talebini de karşılamamaktadır. Bu nedenle Türkiye Kamu-Sen olarak, memurlarımızın ve emeklerimizin yaşanan yüksek oranlı enflasyondan korunması, alım güçlerinin yükseltilmesi için ek zam yapılması, refah payı verilmesi konusundaki taleplerimizde ısrarlı olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” dedi. Haber: Ersin Atasayar