Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesi Hacıbey Mahallesine muhtar adayı olan Harun Kılıç çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. ‘Hacıbey bizim ek işimiz değil tek işimiz olacak´ diyen Muhtar Adayı Kılıç, mahalle halkından tam destek görüyor.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu! Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu!

Hacıbey Mahallesinin sevilen simalarından Hacıbey Mahallesi Muhtar Adayı Harun Kılıç, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmalarını gazetemize anlatan Muhtar Adayı Kılıç, “Hacıbey Mahallesi muhtar adaylığımızı açıklamamızın ardından gerek halk gezilerimiz gerekse de mahallemiz için neler yapabiliriz noktasında çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Adaylığımızı açıklamamızın hemen ardından saha çalışmalarına başlamıştık, çalışmalarımız gayet güzel gidiyor”

MAHALLEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Seçimlere 20 gün gibi bir süre kaldığını söyleyen Kılıç, “Bizler mahallemiz için çalışıyoruz, halkımızın da şahsıma olan tepkisi gerçekten çok güzel, onların ilgisini görünce gururlanıyorum. İnşallah Mart ayı sonunda bir yerel seçim yaşayacağız. Mahallemizde yaşayan tüm hemşerilerimizden destek ve dualarını bekliyoruz. İnşallah, Allah´ın izniyle göreve gelirsek, herkesin hizmetine koşacağız. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir yönetim sergileyeceğiz” açıklamasında bulundu. Haber: Emel Selci