4 BLOKTAN OLUŞUYOR

Göreve geldiği günden bu yana marka ilçe olma yolunda çalışmalarını özveriyle sürdüren Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem,  7/24 hizmet odaklı ilçesi için çalışıyor. Delice´nin büyük bir eksikliğini hissettiği Delice Sanayi Sitesi ve Yöresel Ürünler Satış Merkezi yapım işinin ihalesi tamamlanarak, temeli atıldı. Delice ilçesine 480 Ada 12 Parsel 19.027,09m² arsaya A.B.C.D olarak 4 Bloktan oluşan 50 Adet dükkanın içerisinde yer alacağı ‘Delice Sanayi Sitesi ve Yöresel Ürünler Satış Merkezi´ en kısa sürede tamamlanacak.

Hıdırellez nedir? Hıdırellez neden kutlanır? Hıdırellez nedir? Hıdırellez neden kutlanır?

 

İLÇENİN EN BÜYÜK EKSİĞİ GİDERİLDİ

Düzenlenen temel atma törenine AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can´ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, il genel meclis üyeleri ve çak sayıda davetli katıldı. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Özdem, ilçenin en büyük eksikliklerinden birisi olan Yeni Sanayi Sitesi ve Yöresel Ürün Satış Merkezi´nin temelini atıklarını dile getirdi.

 

HIZLI BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK

7 yıldır Delice´de Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve ikinci dönemleri olduğu için çalışmalara hızlı bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Başkan Özdem, “AK Parti Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere milletvekilimiz Ramazan Can´a teşekkür ediyoruz. Bizler Delice´yi hep birlikte inşa ediyoruz”

 

TEŞEKKÜRLER ÖZDEM

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ise Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem´e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “13 milyon 260 bin liralık bütçeyle yapımına başlanan Yeni Sanayi Sitesi ve Yöresel Ürün Satış Merkezinin temelini attık. Delice ilçemize hayırlı olmasını dileriz” dediler. Yapılan konuşmaların ardından kürekler ile temele harç atarak, Yeni Sanayi Sitesi ve Yöresel Ürün Satış Merkezine katkıda bulundular. Haber: Kenan Kuzucu