ŞEHİTLERİMİZ İÇİN SAYGI DURUŞU

Belediye Meclis Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen meclis toplantısına Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlarımız için saygı duruşu ile başlayan Meclis toplantısında Başkan Saygılı bir konuşma yaptı.

DARBE DARBE DEĞİL İHANETİN ÜSTÜNDE BİR HAREKET

Konuşmasında Saygılı, ‘Bugünkü darbe darbe değil ihanetin de üstünde harekettir. Vatandaşımız üstüne, vatandaşımızın kendi silahı, uçağıyla, tankıyla ateş edilmesi Türk milletinin kanında yoktur. Bu insanlarından her birinin kanından da şüphe ediyoruz. Allah inşallah bir defa daha böyle bir şeyle karşılaştırmasın. Ama gerekli dersi aldılar diye düşünüyorum”

DARBE GİRİŞİMİ AMACINA ULAŞAMADI

 “Bütün siyasi görüşler ne olursa olsun, kendini Türk ve Müslüman hisseden herkes tankların önüne yattı, uçak mermilerine göğsünü siper etti, ama şükürler olsun ki bu darbe girişimi amacına ulaşamadı. İnşallah bir defa daha bu aklını kiraya vermiş insanlar bu milletin içinde barınmazlar. İnşallah memleketimiz bu tür şeylerle karşı karşıya gelmez´ dedi.

Bunalımdaki şahıs otoparkta intihar etti Bunalımdaki şahıs otoparkta intihar etti

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Ardından meclis toplantısı gündem maddeleri görüşüldü. Komisyondan gelen komisyon raporları okundu. İmar Plan tadilat talepleri görüşülerek, Komisyona havale edilecek imar plan tadilatları havale edilmesi hususu görüşüldü. Ayrıca Belediye hibe olarak sunulan 2 Kamyon ve 1 adet yol çizgi çekme aracının devir işlemleri hususu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Toplantı sonunda divan başkanlığına verilen önergeler kabul edilerek çalışılması konusunda ilgili komisyonlara havale edildi.