Ufuk kafayı çalıştırdı

Grupta son haftalarda başarılı sonuçlar alan ve zirve yarışında yer almak isteyen iki takım kozlarını Ankara Örnek Spor tesislerinde paylaştı. Altındağ Belediyespor karşısında maça iyi başlayan Kırıkkalespor ilk dakikalarda etkili olan taraftı. Daha maçın başında Ufuk ile %100 bir golden olan kırmızı şimşekler ilerleyen dakikalarda rakibin orta sahada yaptığı baskıyı kıramayınca kalesinde üst üste pozisyonlar gördü. Nitekim maçın 30. Dakikasında ev sahibi ekip Kemal'in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonrada etkili olan ev sahibi ekip üst üste tehlikeler yarattı.Bu dakikalarda kalesinde devleşen Tayfun iki mükemmel kurtarış yaparak Kırıkkalespor'u oyunda tuttu. İlk devrenin son bölümünde eşitlik sayısı için yüklenen kırmızı lacivertliler golcü oyuncusu Ufuk'un kafa ile attığı golle skora eşitliği getirdi. İlk devre atılan karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi.

İkinci devre

Maçın ikinci devresine iyi başlayan Kırıkkalespor oldu. Galbiyet sayısını bulmk için rakip kaleye yüklenen kırmızı lacivertiler Altındağ defansını bir türlü aşamadı. İkinci devrenin ilk 15 dakikasında üstünlüğünü rakibine kabul ettiren kırmızı şimşekler 60. Dakikadan sonra orta sahanın oyundan düşmesi nedeniyle üstünlüğürakibine kaptırdı. Bu dakikalarda iki takımda orta sahada mücadelenin dozunu arttırıp, top kapma yarışına girince pozisyon bulmakta zorlandılar. Buldukları pozisyonlarıda değerlendiremeyince karşılaşma ilk devrede atılan karşilikli goller 1-1 sona erdi. Kırıkkalepor oynadığı son dört deplasmanda olduğu gibi Ankara deplasmanında da galibiyet alamadan döndü.

Kırıkkale’de minikler hentbol başladı Kırıkkale’de minikler hentbol başladı

SAHA: Örnek Spor Tesisleri

HAKEMLER: Sabit Selvi (***), Mesut Kük (***), Ali Rıza Öztürk (***)

ALTINDAĞ BELEDİYESPOR: Hakan (***), Kadir (***), Ahmet (***), İlker (**), Durgun(**), Gökay (***), Bora (***), Barış (**),(Yasin *), Kemal (***), İsmail (**)(Hüseyin *),Taner(*) (Emre**)

KIRIKKALESPOR: Tayfun (***), Ömer (*)(Tunahan *), Yasin (**), Celal (**), Sabri (***), Muhammet (**) (Emre *), Gökhan (**), Veysi (**), Cansın (***), Ufuk (***), Bahri (**)(Osman *)

GOLLER: Dk 32 Kadir (Altındağ), Dk 44 Ufuk (Kırıkkalespor)