AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, önceki gün Delice ilçesini ve Çerikli beldesini ziyaret ederek, Delice´de rekor kıran Başkan Turgut Özdem´e teşekkür etti.

 

TEBRİK VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ilk olarak Delice ilçesini ziyaret etti. Başkan Dağdelen, beraberindeki teşkilat yöneticileri ile birlikte yerel seçimlerde Türkiye genelinde rekor bir başarı elde eden Delice Teşkilatı ve Belediye Başkanı´na teşekkür ziyaretinde bulundu. İlçede, parti teşkilatı ve Belediye Başkanı Turgut Özdem´i ziyaret eden Başkan Dağdelen, seçim başarısından ötürü tebriklerini iletti.

 

DELİCE REKOR KIRDI

Hasandede Köyü’nde Başka Önal’a sevgi seli Hasandede Köyü’nde Başka Önal’a sevgi seli

Ziyaret konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “AK Partiye ve Belediye Başkanımıza verdiği destekle Türkiye rekoru kıran Delice İlçemize Teşkilat mensubu arkadaşlarımızla teşekkür için gittik. Delice Belediye Başkanımız Turgut Özden´e yeni dönemin başarılı hizmetlere vesile olması dileklerimizi ilettik”

 

ÇERİKLİ´YE TEBRİK ZİYARETİ

Daha sonra İl Başkanı Dağdelen, Çerikli beldesini ziyaret ederek yerel seçimlerdeki başarıdan ötürü tebrik ve teşekkürlerini iletti. Beldede parti teşkilatı ve Belediye Başkanı Nuh Şahin´i ziyaret eden Başkan Dağdelen, bir süre sohbet etti. Yerel seçimlerdeki başarıdan ötürü tebrik ve teşekkürlerini ileten Başkan Dağdelen, “Seçim zaferini birlikte yaşadığımız Çerikli´de hemşehrilerimizin teveccühüne bir kez daha layık olan Belediye Başkanımız Nuh Şahin´i makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerimizi ilettik” dedi. Haber: Emel Selci