Merhamet İslami Eğitim ve Yardım Derneği tarafından başlatılan Türkmen ve Savaş Mağdurları için battaniye kampanyası devam ediyor. Çocuklar için 4 bin battaniye, 100 mont ve 600 çocuk çizmesinin bulunduğu paket dün yola çıktı.

Kırıkkale’de hangi kurumun kaç projesi var? İşte listesi… Kırıkkale’de hangi kurumun kaç projesi var? İşte listesi…

 

BİZ SICAKTA OTURURKEN ONLAR ÜŞÜYOR

Merhamet İslami Eğitim ve Yardım Derneği Başkanı Mustafa Sadıç bölgedeki yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  ‘Biz Sıcakta Otururken Onlar Üşüyor´ projesiyle yola çıkan Merhamet İslami Eğitim ve Yardım Derneği, Kırıkkale´de battaniye yardım kampanyası başlattı. Başlatılan kampanyaya duyarsız kalmayan Kırıkkaleliler, 4 bin adet battaniyeyi dernek vasıtası ile savaş mağduru çocuklara gönderdiler.

 

YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN

Türkmen ve Savaş Mağdurlarının battaniye beklediğini ve yardımların devam ettiğini dile getiren Başkan Mustafa Sadıç, tüm Kırıkkale halkının bu konuya duyarlı davranması gerektiğini belirtti. Kış mevsiminde olduğumuzu ve yardıma muhtaç kardeşlerimizin yardım beklediğini dile getiren Başkan Sadıç, bunun için Hüseyin Kahya Parkı´nda çadır açtıklarını belirtti. İhtiyaç sahibi insanlara yardım edilmesi için herkesi çadıra beklediğini söyleyen Sadıç, “Yardımlarınızı ister elden isterseniz de Ziraat Bankası Kurtuluş Şubesi TR12 0001 0021 6483 2012 4950 05 hesabından yapabilirsiniz. Çadırımız 30 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecektir” dedi.

 

HABER: Kenan KUZUCU