Çocuklar Ramazan Sokağında

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın başlatmış olduğu ve geleneksel hale gelen Ramazan Etkinlikleri Kırıkkaleli hemşerilerimizin yoğun ilgisi ile devam ediyor.

Karakeçili ilçesinde yağmur duası yapıldı Karakeçili ilçesinde yağmur duası yapıldı

 

ÇOCUKLAR İÇİN GÖSTERİLER DÜZENLENDİ

Ramazan etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Ramazan Sokağına Kırıkkaleli hemşerilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Ramazan Sokağında sahne gösterileri ile başlayan programda çocuklar için gösteriler düzenlendi. Çocuklar için gölge oyunu, Hacivat Karagöz, kukla etkinliği yapıldı. Ramazan ayına farklı bir atmosfer yaşayan Kırıkkaleli hemşerilerimiz etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Saygılı ve ekibine teşekkür ettiler.

 

ÇOCUKLAR İÇİN OYUN ALANLARI BULUNUYOR

Ramazan Sokağında kurulan stantlarda el sanatları, ev yapımı ürünler, çay ocakları, kahve dükkanları gibi dükkanlar ve çocuklar için oyun alanları bulunuyor. Yüzlerce hemşerilerimiz Ramazan sokağına gelerek Ramazan ayını farklı bir atmosferde yaşıyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ramazan ayının, ruhuna uygun bir şekilde her anlamda dolu dolu yaşanması için belediye tarafından kurulan Ramazan Sokağı, vatandaşların en önemli uğrak mekanlarından birisi olduğunu ifade etti. Haber Merkezi