Kırıkkale’de ‘Yüzme Vize Yarışları’ sona erdi Kırıkkale’de ‘Yüzme Vize Yarışları’ sona erdi


 

Deplasmanlı Bölgesel Amatör ligin 24.  haftasında evinde Başkent temsilcisi Kazan Belediyespor´u ağırlayacak olan Kırıkkalalespor hazırlıklarına devam ediyor. Teknik patron Hasan Erkin Şimşir ve ekibi tarafından yoğun bir tempoda süren çalışmada futbolcuların morallerinin en üst seviyede olduğu görüldü.

Kırıkkalespor yönetim kurulu üyesi Ömer Çetin Gazetemize yaptığı açıklamada, Zorlu bir ligin son 90 dakikasını oynayacağız. Sezon başı hedeflediğimiz şampiyonluğa sayılı saatler kaldı. Hedefimize ulaşmak adına Pazar günü tüm Kırıkkaleli vatandaşlarımız saat 15.00 ‘de Fikret Karabudak tribünlerini doldurarak takımlarına destek vermelerini istiyoruz ifadesini kullandı.

Çetin, Ligde güzel bir hava yakalayarak buralar kadar geldik. Bu hafta sonu oynayacağımız Kazan Belediyespor maçında taraftarımıza çok iş düşüyor.  Şampiyonluk yolunda hayati önem taşıyan bu maçta Kırıkkale´mizin gururu Türk Metal Kırıkkalespor´u bu mutlu gününde yalnız bırakmayalım.   Tarihi Fikret Karabudak sahasını gelin gibi süsleyelim.   Bizler yönetim kurulu olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ifadesini kullandı.