Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi


SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE KAPILARINI AÇTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kabine toplantısı sonrası duyurduğu yeni normalleşme sürecine Kırıkkale´de de geçildi. Yüksek risk grubunda bulunan kentte yoğun olarak bulunan çay ocakları da sabahın erken saatlerinde kapılarını açtı. Birçok iş yeri gibi müşterilerini ağırlayan çay ocaklarında ilk temizlikler yapıldı. Sosyal mesafe kuralına dikkat edilen çay ocaklarına vatandaşlar işe gitmeden önce çaylarını içip simitle kahvaltılarını yaptı.

BU HASTALIK BİRAN ÖNCE BİTER

Alınan kararları yakından takip ettiklerini belirten DemHANE çay ocağı işletmecisi Sabri Güvenç, “Bir karar aldılar, çok güzel oldu. Bizler de haberi aldıktan sonra sabah gelip dükkanımız açtık temizlik yaptık. Alınan kararlara göre mesafeli olacağız. Böyle daha güzel oldu, inşallah böyle devam eder. İnşallah, hastalık da biter ve bundan kurtuluruz” dedi.

 

YAN YANA OTURTMUYORUZ

Uzun bir aradan sonra dükkanlarını açmanın memnun edici olduğunu ifade eden Güvenç, “Pandemiden dolayı devletimizden Allah razı olsun bazı desteklerde bulundu ve biz de faydalandık. Kararın alınması tabi ki iyi oldu ama milletimiz pandemi yokmuş gibi yine de maskesiz dolaşıp dışarıda kalabalık oluşturuyor. Biz de tedbirlere elimizden geldiğince uyuyoruz. Yan yana oturtmuyoruz” diye konuştu. Haber: Kenan Kuzucu