IRMAK KÖYÜ´NÜN ALT YAPISI YENİLERDİ

Bahşılı'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı Bahşılı'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Köy Muhtarı Mustafa Çayır, Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı gazetemiz sahibi Cengiz Selci´yi makamında ziyaret ederek, köylerinde çalışmalar hakkında bilgi verdi. Köyünün yapılması gereken hizmetlerini tek tek en yetkili isimlere aktaran Muhtar Çayır, İl Özel İdaresi ile görüşerek köylerinin alt yapılarının yenilediğini söyledi. Yapılacak olan alt yapı projeleri ile köylünün rahat bir nefes alacağını dile getiren Muhtar Çayır, “Köylümüzün rahat etmesi için elimizden gelen çabayı muhtar ve ihtiyar heyeti olarak biz azami derecede gösteriyoruz” diye konuştu.

 

KÖYÜMÜZ İÇİN SEFERBER OLDUK

Muhtar Çayır,  Irmak´a İl Özel İdaresi´nin seferber olduğunu belirterek “Şu an köyümüzün su şebekesini yeniliyoruz. İl Özel İdaresi yetkilileri bizleri kırmayarak en güzel hizmetler yaptı, yapmaya da devam ediyor. Yapılan hizmetlerden köyümüz ve halk olarak mutluyuz. Hizmeti vatandaşlarımız bizden ve üst makamlardan bekliyor. Biz de elimizden gelenin fazlasını yapmak istiyoruz. İnşallah görevimizin son gününe kadar köyüme hizmet etmek istiyorum ve yanlış hizmetlerden Allah bizi korusun” dedi.