BENİM HOCAM AKADEMİ´DE ÜCRETSİZ KPSS TEKRAR KAMPI BAŞLADI

 

Bu kamp kaçmaz

 

Kırıkkale´nin KPSS alanında en önemli kurumu Benim Hocam Akademi il genelindeki memur adayları için İl Müftülüğü konferans salonunda ücretsiz tekrar kampı programı başlattı.

 

ÜCRETSİZ KPSS KAMPI

Benim Hocam Akademi Kurum Müdürü ve Tarih öğretmeni Bahtiyar Durak, bu kampın en önemli amacı kısa sürede tüm öğrencilerin eksiğini gidermek, çıkması muhtemel soruları öğrencilerle paylaşmak olduğuna dikkat çekti. Ramazan ayı münasebetiyle kurumumuzun böyle önemli bir programı ücretsiz yaptığını dile getiren Durak, yapılan ücretsiz tekrarın öğrenciler tarafından memnuniyet ile karşılandığını belirtti.

 

Anneler Günü Ne Zaman? 2024 Anneler Günü Anneler Günü Ne Zaman? 2024 Anneler Günü

KENDİNİZİ HAZIR HALE GETİRİN

Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç de, kampın hayırlı olmasını dile getirerek öğrencilere başarılar diledi. Güleç ‘Kampın sizlere oldukça faydalı geçmesini umuyorum. 10 aylık verdiğimiz eğitimin ardından artık son nokta atışları yapılıyor. Hocalarımızın altını çizdiği konulara dikkat edin. Tekrarlardan sonra yapılacak seri deneme sınavları ile kendinizi sınava tam hazır hale getirin´ dedi.

 

KAMP PROGRAMI

Kamp programı 25 Mayıs Cumartesi İnkılap Tarihi, 26 Mayıs Pazar Coğrafya, 27 Mayıs Pazartesi Gelişim Öğrenme, 28 Mayıs Salı Genel Tarih, 29 Mayıs Çarşamba ÖYT-Program ve 30 Mayıs Perşembe Ölçme ve Anayasa tekrar dersleri yapılacaktır. Kamp programı sabah 10.00 ile 17.00 arasında Nur Camii Konferans salonunda gerçekleşiyor. Haber: Emel Selci