Kırıkkale, 31 Mart Pazar günü sandık başına giderek, 5 yıl boyunca görev yapacak olan belediye başkanı, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarını seçti. Seçilen isimlerden biri de Cumhuriyet Halk Partisi’nden İl Genel Meclis Üyesi Kezban Kumru Boztepe oldu. Boztepe, Kırıkkale tarihinin ilk kadın İl Genel Meclis Üyesi oldu.

Öte yandan, Kırıkkale İl Genel Meclis Üyesi Kezban Kumru Boztepe, seçime kadar Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütüyordu. Ayrıca Boztepe, 2023 Genel Seçimlerinde de CHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olmuştu.

Önal, “Gün sonunda bizim de hesap vermemiz gerekecek” Önal, “Gün sonunda bizim de hesap vermemiz gerekecek”

Seçim sonrası Manşet Gazetesi’ne özel konuşan Boztepe; “Kırıkkale’de doğdum ve büyüdüm. İlk meslek hayatıma yine bu şehirde atıldım. Daha sonra başka şehirlerde görev yaptım. Tüm gezdiğim ve gördüğüm şehirlerdeki güzellikleri kendi doğup büyüdüğüm ve ekmeğini yediğim Kırıkkale’mde olmasını istiyorum. Bunun için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday oldum ve hemşehrilerimizin büyük desteği ve güveniyle bu göreve seçildim. Şimdi, çıktığımız yolda, Kırıkkaleli hemşehrilerimizle beraber bütün köylerimizin, kasabalarımızın ve il merkezimizin tüm sorunlarını hep birlikte çözme zamanı. Destekleri için herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Cengiz Selci