Geçtiğimiz sezon Kırıkkalespor'da oynadığı futbolla damga vuran isim hiç kuşkusuz Muhammet olmuştur. Genç futbolcu ikinci devre başına transfer olduğu kırmızı lacivertli forma ile oynadığı tüm karşılaşmalarda ortaya koyduğu futbol ile taraftarın sevgilisi olmuştu. Bu başarı ile bu sene ilk kez yapılan Amatör milli takım seçmelerinde kendine yer bulan Muhammet bir çok takımın transfer teklifini ret ederek sezon başında yine Kırıkkalespor ile anlaşmıştı. Muhammet gibi Amatör milli takımda yer alan ve geçtiğimiz yıllarda Sarayönüspor'da beraber forma giyen ikili Kırıkkalespor çatısı altında buluştu. Gökhan'ın transferi için büyük çaba sarf eden yönetim genç futbolcu ile anlaşarak kırmızı lacivertli formayı giydirmişti.

Göze hoş gelen futbol

İki genç futbolcu daha sezon başı olmasına rağmen ortaya koydukları futbolla adeta parmak ısırtıyorlar. Top teknikleri kondisyonları ile takımın en iyileri arasında yer alan futbolcular forvet futbolcularına verdikleri akıl dolu paslarla bu seneyi damga vuracak gibi görünüyor. İki genç futbolcunun en belirgin özelliklerinden biride saç stillerini aynı olması. Geçen sen saç stili deneniyle Muhammet'e bonus diyen taraftarlar ikinci bonus olarak Gökhan'a takılıyorlar. Saç stilleri ilede sahada iki futbolcuyu ayırt etmek taraftar için zorlaşıyor.

19 Mayıs ile Gençlik Haftası, tüm yurtta coşkuyla kutlanacak 19 Mayıs ile Gençlik Haftası, tüm yurtta coşkuyla kutlanacak

Başarı için geldim

Gökhan Kırıkalespor'u tercih etmesinde Muhammet'in büyük payı olduğunu geçen seneki ortamdan ve taraftardan bahsettiğini bununda kendisini etkilediğini söyledi. Gökhan 'Milli takım sonrasında bir çok kulüpten teklif aldım. Acele etmeyerek teklifleri değerlendirdim. Kırıkkalespor'dan teklif gelince yakın arkadaşım Muhammet'e danışdım. Kendisi de Kırıkalespor ile anlaştığını söylemesi üzerine teklifi kabul ettim. Buraya başarı olmak başarılarıma yeni başarı katmak için geldim. Kırıkkalespor'a faydalı olmak için elimden geleni yapacağım' şeklinde konuştu.